• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlada celokupan stajling za venčanje platila 1.300 dinara: Za šminku i frizuru se pobrinula sama

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto da posećuje salone venčanica, ona se zaputila u radnje sa polovnom robom

  • 0

Venčanje je za skoro svaku damu jedan od najvažnijih dana u životu. Pored spiska zvanica, dekoracije, i drugih stvari, ipak među prvim stavkama na listi bude venčanica.

Iako su mnoge buduće mlade spremne da se odreknu mnogih stvari kako bi za venčanje nosile unikatnu i posebnu venčanicu, jedna mlada se odlučila na nešto sasvim drugačije.

Devojka po Džilijan Linč iz Amerike je za razliku od mnogih odlučila da kupi venčanicu na koju neće potrošiti mnogo para.

Umesto da posećuje salone venčanica, ona se zaputila u radnje sa polovnom robom.

- Nikad nisam ni planirala da obilazim salone venčanica, a radnje sa polovnom odećom su iskrsle kao opcija - rekla je Džilijan.

@jilly_lynch Reply to @kmcb90 ♬ I'll Be Seeing You - Billie Holiday

S obzirom na to da nikada nije maštala o velikoj i raskošnoj haljini, Džilijan je veoma brzo pronašla haljinu iz svojih snova i to za svega 3.75 dolara, odnosno 417 dinara.

Reč je o polovnoj haljini sa potpisom dizajnerke Kamile Koeljo čija je prava cena 220 dolara.

Ipak, morala je da odnese haljinu kod krojačice kako bi napravila sitne promene, što je zapravo bio i najskuplji deo posla - račun je iznosio 110 dolara. Cipele je platila 8 dolara, a za šminku i frizuru se pobrinula sama, tako da je cela kombinacija za venčanje košta tačno 1.300 dinara, a sa popravkom venčanice 13.500 dinara.

- Mislim da se nikada nisam osećala tako dobro u nečemu. Ovako bi svaka mlada trebalo da se oseća na dan svog venčanja, kao da je na vrhuncu lepote. Upravo tako sam se i ja osećala kada sam obukla svoju haljinu - zaključila je Džilijan.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota