• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džesika Bil i Džastin Timberlejk: Dinamični duo nosi uparene kombinacije na Nedelji mode u Parizu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon revija, nekoliko ležernih kombinacija prošetali su ulicama Grada ljubavi

  • 1
Džesika Bil i Džastin Tomberlejk Foto: Profimedia/Jonathan Paciullo / Sipa Press

Ponovo je vreme za nedelju mode, a ovog puta iz Francuskoj bivaju predstavljenje prolećna i letnje kolekcija muške odeće za 2023. godinu. Jakne i boje zauzimaju piste dok svetske zvezde i poznate ličnosti popunjavaju sedišta u prvom redu, uključujući Džesiku Bil i Džastina Timberlejka koji provode vreme u prestonici Francuske.

Njih dvoje bili su najzapaženiji par na ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu. Događaj je uključivao poseban nastup Kendrika Lamara, koji je odao počast preminulom kreativnom direktoru "Luj Vitona" Virgilu Ablohu.

Par je ove nedelje prilagodio svoje efektne modne kombinacije "Dior" i "Luj Viton" revijama tokom kojih su predstavljeni novi modele muškog dela kolekcije. Nakon revija, nekoliko ležernih kombinacija prošetali su ulicama Grada ljubavi.

Dinamični duo oduševio je svojim narednim pojavljivanjem. Bil je uparila neobičnu haljinu sa gornjim delom kog je istakao neobičan kaiš opasan preko donjeg dela sa resama. Njen gornji deo je imao dramatične šiljate naramenice i dubok V-izrez. Za ovaj modni događaj, Džastin je upario kolorbloking košulju sa sivim pantalonama širokih nogavica i belim patikama.

Za pojavljivanje na reviji u petak, Timberlejk (41) je obukao "oversized" bež jaknu preko košulje sa printom uz bele pantalone i sivkaste čizme. Izgled je upotpunio parom sunčanih naočara sa prozirnim okvirom i srebrnom ogrlicom od perli. Uz njega je, u sličnoj estetici stajala Bil (40) u beloj košulji na kopčanje sa kratkim rukavima uvučenoj u kargo kaki pantalone sa kaišem. Na sve je dodala crne cipele i odgovarajuću kožnu torbu par crno-belih potpetica.

Video: Obožavam tvoj veliki... Supruga poznatog pevača dvosmislenom porukom zapalila Instagram

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari