• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolji stajling za gala prilike: Modni predlozi za vrele, letnje dane

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naravno, pored lepog dizajna, bitna je i udobnost onoga što nosite

  • 0

Oblačenje za svečane prilike nije uvek lak podvig. Ako niste bili na mnogim događajima ove vrste, možda ne znate mnogo o tome šta je prihvatljivo obući za takve prilike. A i ako ste bili gost na mnogim svečanostima, verovatno ne želite da ponavljate već viđen stajling.

Ne treba zaboraviti da je  pored lepog dizajna bitna i udobnost onoga što nosite. Komfor igra važnu ulogu, pa vam predlažemo haljine od lepršavih materijala, mini-komade, kao i elegantne kombinezone.

Većina gala večeri se klasifikuju kao black tie događaji, tako da organizatori očekuju da muški gosti nose smoking, a od pripadnica nežnijeg pola očekuju da vide haljine, toalete ili pak unikatne dizajnerske komade.

Možda je još zbunjujuće smisliti šta obući na, recimo, svadbeni prijem, što većini žena zadaje glavobolju.

Želite da budete dovoljno svečani, da pokažete poštovanje prema događaju i domaćinu, ali i da zadržite originalnost. 

Bilo da su vam potrebne "dekodirane" norme oblačenja ili samo želite ideje za malo drugačiji modni stil od uobičajenog, došli ste na pravo mesto.

Predstavljamo vam savršenu "L'amour" odeću koja nam je potpuno promenila pristup svečanom odevanju. Možda je još bolja reč "nadogradila" stil odevanja, pošto je svaki komad lep i jedinstven na svoj način.

Pored toga što je svaki komad jedinstven i poseban, materijali, krojevi i sam dizajn su veoma udobni i precizno sašiveni. Ukombinujte lepe haljine sa predivnim mestom održavanja svečanog događaja i osećaćete se kao holivudska diva. Naš izbor je bio Day off pool.

Nemojte bežati ni od jarkih boja, ove sezone su narandžasta, plava, zelena apsolutni letnji favoriti.

U videu na početku teksta možete pogledati najlepše i najunikatnije kreacije koje smo izdvojili kao predloge za gala modne kombinacije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota