• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Eva Longorija ponovo dominira: Glamuroznom haljinom izazvala oduševljenje na crvenom tepihu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sva pažnja bila je na providnom čipkastom gornjem delu haljine, koji je savršeno istakao Evinu uvek primetnu egzotiku

  • 0
Eva Longoria

Foto: Profimedia/Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK

Eva Longorija trenutno boravi u „zemlji makijata“, kako naziva svoju voljenu Italiju, i nastavlja turneju po filmskim festivalima. Ovog puta, 37-godišnja glumica prisustvuje "Taormina Film Fest-u" u Italiji, a na crvenom tepihu blista u haljini od tila i svile.

Longorija nosi crnu haljinu modne kuće "Alberta Ferretti", sa izvezenim steznikom od tila i detaljima oko izreza na leđima. Elegantan gornji deo sa otvorenim leđima ima bretele koje dosežu iza vrata, sa akcentom na remenima i sa perlama oko leđa. Haljina se završava satenskom suknjom do članaka.

Uz crne sandale sa tankim kaiševima, ovo je još jedan savršen Evin odabir koji u glamuroznom maniru ističe upravo ono što je na njoj najlepše.

Kao finalni momenat, Longorija je kompletan stajling upotpunila frizurom: nesavršeno uvijena kosa bila je skupljena u punđu, a nenametljiv izgled davala joj je i šminka sa sjajnim usnama u prirodnoj, "nude" nijasni, kao i "smoky eyes" sa crnim krejonom.

Smatrala je da bi bilo kakav komad nakita bio suvišan i bila je potpuno u pravu. Sva pažnja bila je na njenom providnom čipkastom gornjem delu haljine i na egzotici, kojom Eva zrači u svim svojim izdanjima.

 

 

Zvezda popularne serije "Očajne domaćice", kao najmlađe dete u familiji Longorija, nije ni sanjala da će postati jedno od njalepših i najtraženijih lica u svetu glume čudesnog Holivudu.

 

Imala je priliku da u mnogm serijama i filmskim ulogam izrazi svoj raskošni talenat, ali i da ulogama koje je dobijala savršeno istakne svoj temperament i glamur koji joj tako prirodno pripada.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota