• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao grčka boginja: Kraljica Maksima od Holandije blista u beloj haljini i sa tijarom iz 19. veka

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica je izgledala bajkovito u beloj haljini antičkog stila

  • 0
Queen Maxima, Kraljica Maksima Foto: Profimedia/UTR / The Photo One

Kraljica Maksima i holandski kralj Vilem-Aleksandar trenutno su u Austriji u državnoj poseti. Kraljica je fotografisana na državnom banketu i tom prilikom se pojavila u beloj haljini u antičkom stilu sa krunom na glavi, te je izazvala oduševljenje svojim izgledom koji su mnogi prokomentraisali kao izgled "grčke boginje".

Prvog dana svoje zvanične posete, kako je preneo britanski "Express", par je prisustvovao glamuroznom državnom banketu. Kraljica Maksima odlučila je da ponovo obuče svoju haljinu na jedno rame inspirisanu grčkim stilom, kreatorke Stele Makartni.

Kraljica je kombinovala belu haljinu do poda sa zlatnom torbom "dior" kao i zlatnim sandalama sa potpeticom "gianvito rossi" koje su upotpunile njen kraljevski izgled.

Kraljica je izgledala veoma elegantno u svojoj večernjoj toaleti koju je upotpunila minđušama od bisera, antičkom bisernom tijarom i veoma zanimljivim brošem sa dijamantima i biserima.

Queen Maxima, Kraljica Maksima Foto: Profimedia/UTR / The Photo One

Antička biserna tijara napravljena od dijamanata i velikih bisera omiljena je holandskoj kraljici jer je viđena kako nosi taj komad u mnogim prilikama. Broš je bio od dijamanata i bisera "devant de corsage", napravljen u 19. veku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota