• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamila je pokušavala da kopira Dajanino "osvetničko" izdanje, ali nikada nije postala modna ikona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možda izdanja nisu identična, ali sve je govorilo da Kamila pokušava da bude modna ikona kakva je Dajana bila

  • 3
Camilla Parker Kamila Dajana

Foto: STEFAN ROUSSEAU / AFP / Profimedia, Profimedia/Martin Keene / PA Images

Možda će vam delovati neverovatno, ali najveća suparnica princeze Dajane, Kamila Parker Bouls, često je kopirala Dajanina modna izdanja, prenosi "Express.co.uk".

Bilo je to najturbulentnije veče u Velikoj Britaniji, kada je princ Čarls javno na televiziji priznao da je varao Dajanu, a ona je, umesto da se oseća posramljeno, obukla je malu crnu haljinu i stavila najefektniju ogrlicu koju je imala i otišla na događaj koji je organizovao časopis "Vanity Fer".

Princeza Dajana

Foto: Profimedia/Martin Keene / PA Images

Od te večeri, mala crna haljina sa spuštenim ramenima nazvana je osvetničkom, a nakit koji je te večeri nosila Dajana kao i haljina ušli su u istoriju mode.

Možda će vam zvučati neverovatno, ali za prvo javno pojavljivanje sa princom Čarlsom, Kamila Parker Bolus odabrala je da obuče gotovo identičnu crnu haljinu koju je nosila Ledi Di i stavila je ogrlicu koja je neodoljivo podsećala na Dajaninu.

Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bilo je 1995. godine. Tada je vojvotkinja od Kornvola iznenadila mnoge budući da je Dajanino osvetničko izdanje imalo mnogo skrivenog značenja, pa su se mnogi pitali otkuda joj poriv da podseća stajlingom na Dajanu.

Camilla Parker Kamila

Foto: JOHN STILLWELL / AFP / Profimedia

Od tog dana mnogi su primetili da je Kamila promenila stil oblačenja, koji je počeo da liči na Dajanin.

Kamila je nakon toga još nekoliko puta nosila dijamantsku ogrlicu od bisera i safira koja je neodovljivo podsećala na onu koju je Ledi Di nosila u svom "osvetničkom" izdanju.

Camilla Parker Kamila

Foto: STEFAN ROUSSEAU / AFP / Profimedia

Ogrlica koju je Dajana nosila zapravo je napravljena od safirnog broša koji je kraljica Elizabeta poklonila Ledi Di za venčanje 1981. godine.

Ljupka princeza Dajana ostala je upamćena po neverovatnom šarmu, ljupkosti i besprekornom stilu, a njeni stajlinzi ostaju večna inspiracija u svetu mode.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Bjelopavlic

    30. jun 2022. | 12:26

    Dajana je bila savršenstvo od glave do pete. Prelepa,zgodna,sexipilna,.....ma zena i dama koja se samo jednom radnja. Kamila je sve kontra od Dijane i to u negativnom smislu. Ne Lici na zenu a da ne pričamo o drugom. Dajana ce zauvek ostati najlepša,najprivlacnija zena. A i majka je. Da je Kamila rodila....besne da pomislim nasta bi licila

    Podelite komentar

  • Helena

    23. jul 2022. | 20:34

    Obe tipično ružnjikave Engleskinje. Ni lepote, ni šarma, ni harizme, ni privlačnosti. Ni kod jedne. Ali mediji mogu čudo da naprave decenijskim ispiranjem mozga. Lepa je bila Grejs Keli, a ovo ne.

    Podelite komentar