• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neodoljiva Sindi Kraford zanosna i u džinsu: Glamur i lepota uvek sami nađu put

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U glamuroznim haljinama nema konkurenciju, ali u opuštenim izdanjima nam šalje poruku da su prirodna lepota i ženstvenost večiti modni detalji

  • 0
Sindi Kraford

Foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Supermodel Sindi Kraford je na oduševljenje paparaca priredila savršen kadar za fotografiju kada je uslikana u Malibuu u neobaveznoj modnoj kombinaciji koja podjednako odiše glamurom kao bilo koje njeno elegantnije ili večernje izdanje.

U plavoj košulji i plavim farmerkama neponovljiva Sindi je još jednom dokazala da su prirodna lepota, ženstvenost i stav večiti modni detalji koji ženu čine neodoljivom i šrmantnom.

Inače, poznato je da Krafordova svoju vitku i zategnutu figuru duguje redovnom vežbanju  i to još od svoje 20 godine. Bivši top model i na to gleda kao na sastavni deo svog života i posla, a kroz svoje javne nastupe redovno ukazuje na važnost kvalitetnog i dovoljnog sna za opšte zdravlje. Kako kaže, osećaj da je odmorna pomaže joj da pronađe motivaciju i za samo vežbanje i za svaku drugu aktivnost tokom dana.

Sindi Kraford

Foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zato, i danas, kada gledamo fotografije Sindi Kraford, ne stičemo utisak da ova fascinantna žena već napola gazi šestu decenju i veoma nam je drago što ne možemo da joj pronađemo nijednu manu.

Sindi Kraford

Foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Video: Ovo nije realno: Hajdi Klum pozirala bez donjeg veša, na figuri bi joj svaka pozavidela

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota