• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Elizabet Harli ima 57 godina, a u sunčanom bikiniju izgleda kao boginja!

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica se u šestoj deceniji i dalje uspešno bavi i modelingom

  • 0
Elizabet Harli, Elizabeth Hurley

Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Kolekcija bikinija glumice Elizabet Harli je u najmanju ruku zapanjujuća - kupaći su apsolutno u svim bojama, a ko bi ih bolje reklamirao i predstavio od same Elizabet?

Ali, jedan sunčanožuti bikini se posebno istakao. Dvodelni komplet sa pletenim dodatkom sama je promovisala kroz opušteno poziranje kraj bazena.

Pošto se njeni snimajući dani mogu odužiti, ona voli da "uglavi" trening kada god može.

Njen trening nije klasičan odlazak u teretanu, već u svakodnevne radnje voli da doda i vežbe. Dan joj počinje pranjem zuba dok istovremeno radi čučnjeve, a potom odlazi u šetnju.

Ako je ovakva rutina odgovorna za to što u 57. godini u bikiniju izgleda podjednako dobro kao kada je bila u 20-im, onda je njena tajna otkrivena.

- Ne možete izgledati dobro ako niste zdravi, a ishrana igra veliku ulogu. Ne možete pušiti i konzumirati previše alkohola. Svi imamo teške momente u životu, ali važno je da ostanemo pozitivni i angažovani. Čini se da bes ne ide ruku pod ruku sa zdravljem - izjavila je jednom prilikom.

Harli se takođe drži podalje od nekoliko važnih stvari. Ona je objasnila u intervjuu za "Sunday Times" u septembru 2021. godine sledeće:

"Nisam jela prerađenu hranu 100 godina. Ne jedem slatkiše, pijem malo alkohola, ne pušim, ali duboko žalim što sam jednom to uradila. Naučila sam da jedem manje i ne tako kasno. Mislim da je jedna od najtransformativnijih stvari koje sam uradila jeste što povrće ili voće zauzimaju 50 odsto onoga što jedem. Ako za doručak doručkujete parče tosta, uzmite i jabuku ili neko povrće".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota