• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bela košulja i svilena marama su tandem iz snova: 3 kombinacije koje će vas inspirisati

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kombinacija s kojom nema greške

  • 0
Žena, devojka, suknja, košulja, marama Foto:Shutterstock

Kada je reč o modi, jasno je da se menja iz godine u godinu. Međutim, postoji nešto što je takoreći bezvremensko, a u pitanju je bela košulja.

Ona je skoro pa neizostavna u ormanu svake žene, jer se može da nositi u različitim prilikama. Za dnevne aktivnosti uz džins, za poslovne sastanke uz blejzer, za večernje izlaske sa brošem, nekim elegantnim komadom nakita, ali i svilenom maramom.

Dobra vest je da su marame ponovo u modi ove sezone, dame ih nose na mnogo načina, a sve ih češće viđamo oko vrata u kombinaciji sa belom košuljom. Ukoliko vam se ova kombinacija čini zanimljiva, ali nemate inspiraciju za stajlinge, pogledajte tri primera koja smo pripremili za vas.

1. Animal print

Životinjski print se ove godine vratio na velika vrata. Od tašni, cipela, haljina do bluza i marama, mogu se naći dezeni koji imaju životinjske motive. Tako ih neretko nose što poznate dame širom sveta, tako i brojne žene na ulicama gradova koje prate trendove i pridržavaju ih se.

2. Razbijanje monotonije

Ukoliko niste osoba koja voli da eksperimentiše s bojama, raznobojna marama je idealno rešenje za vas. Teksas farmerice, bela košulja i šarena marama predstavljaju savršenu kombinaciju.

3. Umesto ogrlice

Maramu možete nositi na bezbroj načina, a jedan od njih je da napravite čoker od nje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota