• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haljina Kejt Midlton sa Vimbldona podseća na onu koju je nosila u najsrećnijem momentu života

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haljina je izazvala nostalgična sećanja na 2013. godinu, kada su Kejt i Vilijam prvi put postali roditelji

  • 0
Princ Vilijam, Kejt Midlton, Vimbldon, Novak Đoković, Janik Siner 2022

Foto: AP/Tanjug

Haljina sa tufnama koju je juče nosila Kejt Midlton na tribinama Vimbldona, dok je gledala meč između Novaka Đokovića i Janika Sinera, oduševila je sve modne kritičare, a ovo nije bio prvi put da je nosila nešto nalik ovome, prenosi "Goodto.com".

Strani mediji pišu da je plava haljina sa belim tufnama bila savršen izbor za prvo pojavljivanje vojvotknje od Kembridža na ovogodišnjem Vimbldonu.

Ova haljina ima prelepu vezu sa jednim od najsrećnijih događaja u Kejtinom životu, a to je rođenje njenog prvog sina, princa Džordža.

Haljinu savršenog kroja i dužine, sa blagim puf rukavima i kaišem oko struka kreirala dizajnerka Aleksandra Rič koja je ovom haljinom postigla savršeni spoj letnje elegancije i besprekronog stila.

Ova haljina je privukla pažnju obožavalaca širom sveta jer je izazvala nostalgična sećanja na 2013. godinu, kada su Vilijam i Kejt predstavili svetu svog prvorođenog sina Džordža ispred bolnice Svete Marije u Londonu. Za ovu priliku, koja je tada bila i najvažnija za Kejt, vojvotkinja je obukla takođe plavu haljinu sa belim tačkicama, koja je bila kreacija britanske dizajnerke Dženi Pekam.

Kejt Midlton

Foto: Profimedia/image-corporation / Alamy / Alamy

Poslednjih nekoliko godina primećeno je da vojvotkinja preferira haljine srednje dužine, a plava boja je ostala glavna boja u njenoj kraljevskoj garderobi.

Budući da je Džordžov deveti rođendan za nekoliko nedelja, sličnost između ove dve haljine čine njen jučerašnji modni izbor još toplijim.

Koliko Kejt voli tufne govore u prilog i sve haljine koje je do sada nosila, a na kojima se često nalaze retro tačkice. Pogledajte fotografije u našoj galeriji:

Ovde pročitajte koliko je koštala ova prelepa tufnasta haljina.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota