• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Natali Portman kao čuvena Šer Horovic: Žuti karirani komplet ostao je tiha patnja mnogih devojaka

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Videvši ovu fotografiju, ne možemo a da se ne zapitamo da li je možda vreme za rimejk čuvenog tinejdžerskog filma?

  • 1

Kultni film "Clueless" režiserke Ejmi Hekerling iz 1995. je tada inspirisao mnoge modno i stilski. Unikatni stilovi glavnih likova Šer Horovic, njene najbolje drugarice Dione i novopridošlice u srednjoj školi Tai se i dalje pamte i često obnavljaju.

Tesa Tompson i Natali Portman odale su počast ovom ostovarenju 90-ih na konferenciji za štampu za film "Tor: Ljubav i grom". Pre nego što su se pojavile na crvenom tepihu, noseći kreacije modnih kuća "Oscar de la Rentu" i "Dior", njih dve su direktno referencirale film noseći najpoznatije stajlinge Šer i Dione u susret 27. godišnjici od premijere filma.

Portman je nosila svima dobro poznat i žarko željen "Diorov" karirani žuti "school girl vibes" komplet. Lični pečat ovom stajlingu je dala kombinujući ga sa martinkama umesto sa belim čarapama do kolena i štiklama kao što je nosila Šer. Tesa je nosila puf-suknju i belu košulju ispod crnog džemperića sa V-izrazom, dodajući još i crne hulahopke i "luj viton" štikle i nezaobilaznu mašnu za kosu.

Natali je u žutom kompletu izgledala baš poput Ališe Silverstoun u ulozi Šer. Žuti karirani print u stilu "Clueless" može se naći na brojnim komadima, uključujući haljine, tašne, jakne i još mnogo toga, a ove komade obožavaoci širom sveta traže svakog oktobra kada pokušavaju da otelotvore lik Šer za Noć veštica.

Videvši ovu fotografiju, ne možemo a da se ne zapitamo da li je možda vreme za rimejk čuvenog tinejdžerskog filma?

Ališa Silverston igra bogatu tinejdžerku sa Beverli Hilsa koja uči da razume šta je zaista važno u životu. Prevazilaženje materijalizma, reference na "Emu" Džejn Ostin, ali i čuvene fraze su ono što se pamti kada je ovaj film u pitanju.

Ono što svima sigurno prvo padne na pamet jeste čuvena scena u kojoj Šer na kompjuteru bira svoju odeću za taj dan pritiskom na dugme (a program iz 90-ih je čak mogao i da okarakteriše neku kombinaciju kao pun pogodak ili totalnu katastrofu). Nije li to bio san svake devojke?

Video: Lidija Vukićević pokazuje svoje atribute u fluorescentnom bikiniju: Snimila se s preda onako baš...

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Z

    9. jul 2022. | 12:49

    Natali Portman je kao malo tele, mislim taku facu ima:)

    Podelite komentar