• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznate dame kao modeli na reviji čuvenog brenda u okviru Nedelje mode: Nešto sasvim drugačije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nije prvi put da je Demna iskoristio poznate ličnosti kako bi predstavljanje nove kolekcije bilo što glamuroznije

  • 0
Nicole Kidman

Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Svetski poznato ime u svetu mode - Demna Gvasalia predstavio je svoju drugu modnu kolekciju za "Balenciagu" na Nedelji mode u Parizu. Ne samo da je reviju iz prvih redova gledalo mnogo poznatih lica, već su neke i prošetale pistom.

Dok su gledaoci, uključujući Kris Džener, Ofseta, Nort Vest i Aleksu Demi pomno pratili reviju, nove kreacije su ponele Kim Kardašijan, Nikol Kidman, Dua Lipa, Bela Hadid i Naomi Kempbel.

Ovo nije prvi put da je Demna iskoristio poznate ličnosti kako bi predstavljanje nove kolekcije bilo što glamuroznije. "Balenciagin" pristup iskorištavanju moći zvezda razlikuje se od tradicionalnijih metoda drugih kuća koje vrbuju poznata lica da postanu ambasadori brenda. Umesto toga, Demna radi po drugog principu - slavna ličnost ne čini "Balenciagu", već suprotno, brend oblikuje slavne ličnosti u njihov univerzum.

Na početku revije pistom su prošetali modeli obučeni u crno od glave do pete - doslovno, kao Kim Kardašijan na prošloj Met Gali.

Hadid je nosila zelenu satensku večernju haljinu bez naramenica sa mašnom i modernim detaljima u struku, kao i duge crne rukavice koje su joj skoro dopirale do ramena.

Muzičarka zvezvda Dua Lipa, dobitnica Gremija, prošetala je pistom noseći jarkožutu mini-haljinu na jedno rame koja je bila upotpunjena dugačkim šlepom, dok je Kidman nosila srebrnu haljinu koja reflektuje svetlost. Kembel je sijala u crnoj balskoj haljini inspirisanoj dinastijom Tjudor.

Kardašijan, koja je blisko sarađivala sa Demnom tokom prošle godine, redovno noseći kreacije dizajnera, prošetala je pistom u prilepljenoj crnoj haljini dugih rukava, uz koju je ponela i rukavice. Izgled je sličan monohromatskim komadima koje je zvezda rijaliti TV-a nosila poslednjih meseci.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota