• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Urođena elegancija Amal Kluni: Večernje izdanje koje obara s nogu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njena prefinjenost i ženstvenost zasenile su svetlucavu haljinu, ali je Amal ovim izdanjem vratila šljokice na velika vrata

  • 0
Džordž Kluni George  Amal Clooney Foto: Profimedia/ The Mega Agency/MEGA

Urođena elegancija i jedinstvena lepota Amal Kluni su nešto što je očaralo ceo svet, a najviše njenog supruga Džordža Klunija, koji s ponosom drži za ruku svoju lepšu polovinu prilikom svakog pojavljivanja u javnosti.

Juče su snimljeni kako sjajno raspoloženi napuštaju jedan restoran na jezeru Komo u Italiji, gde su uživali u romantičnoj večeri.

Vlasnik restorana koji su posetili kupio je Džordžov "harli dejvidson" sa njegovim autogramom tako da dobrog raspoloženja nikome nije manjkalo.

A, nije nedostajalo ni oduševljenih komentara na izgled gospođe Kluni koja je u mini-zelenoj svetlucavoj haljini blistala, suptilno ističući svoju vitku figuru i duge noge.

Ne možemo da ne primetimo da je Amal svojom prefinjenošću, elegantnim držanjem i nestvarnom lepotom dala poptuno novu dimenziju ovoj haljini, za koju možda ni ne bismo pretpostavili da bi bila njen prvi izbor.

Džordž Kluni George  Amal Clooney Foto: Profimedia/ The Mega Agency/MEGA

Neki od nas bi čak rekli i da je njena lepota bacila u drugi plan svetlucavost ove haljine, ali način na koji Amal nosi i ovakve komade garderobe je nešto samo njoj svojstveno.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota