• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Najbolje obučene svetske zvezde ovog meseca: Lista je impresivna i budi inspiraciju

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zadivljujući stajlinzi, velika iznenađenja i inspiracija i za vas ako pratite svetsku modu i tražite svoj stil za svečane događaje tokom ovog leta.

  • 1
Sharon Stone Šeron Stone Reese Witherspoon Natalie Portman Naomi Campbell

Foto: Profimedia/The Mega Agency/GilbertFlores@Broadimage / MEGA, StarMax/NDZ, Alamy/Independent Photo Agency Srl / Alamy, PA Images/David Parry

Jul je uveliko u toku, a sa njim i sve čari leta: lagani materijali, gola leđa, zanosna ramena, duboki šlicevi, zavodljivi korseti. Samo pomislite i naći ćete svoju omiljenu kombinaciju.

Od razigranih mini suknji, preko glamuroznih svečanih haljina, gotik stilova do šik aksesoara i sandala sa četvrtastim vrhom, postoji mnogo inspiracije za vaš letnji šoping modnih kombinacija  koju možete preuzeti od svetskih zvezda.

Bez obzira da li se osećate kao da ste ukalupljeni u jedan te isti stil ili se jednostavno nadate da ćete se počastiti nekim novim komadima, nikada ne škodi da u potrazi za inspiracijom malo iskopirate i poznate svetske dame.

Ovo je lista najbolje obučenih i stilizovanih svetskih zvezda u mesecu julu koju je objavio "Harper's Bazaar":

Šeron Stoun

Fenomenlana Šeron Stoun u svojih fenomenalnih 64 privukla je pažnju u ružičastom satenskom odelu obukavši ga preko bele košulje, dok je celoj kombinaciji dala sportski izgled uz par belih patika.

Sharon Stone Šeron Stone

Foto: Profimedia/The Mega Agency/GilbertFlores@Broadimage / MEGA

Anđelina Džoli

Povodom premijere jednog filma Džoli je promovisala jednobojni izgled koji se sastojao od drapiranog korseta i plisiranih širokih pantalona zadivljujuće braon nijanse. Izgled je bio praćen suptilnim nakitom i minđušom za usta, kao odgovor na temu filma na čijoj se premijeri pojavila.

Anđelina Džoli

Riz Viterspun

Ljupka i očaravajuća Riz je uvek na vrhu liste najbolje stilizovanih. Idealan kroj i boja haljine posebno su nepogrešiv izbor za zanosne plavuše. Ova haljina će vam sigurno poslužiti kao inspiracija za neku od svečanih prilika tokom leta.

Reese Witherspoon

Foto: Profimedia/StarMax/NDZ

Rita Ora

Zanosna svetlucava haljina sa zanimljivom postavom u je smelije rešenje za večernji izlazak u popularnim gradskim klubovima.

Rita Ora

Foto: Profimedia/Backgrid UK/BACKGRID

Natali Portman

Natali je pokazala da voli ponekad da uživa i u haljinama koje se baziraju na klasici, a koje uz nekoliko savremenih detalja, efektnu boju i par savršenih sandala, mogu biti potpuni hit ove sezone.

Natalie Portman

Foto: Profimedia/ Alamy/Independent Photo Agency Srl / Alamy

Pom Klementief

Zvezda filma "Čuvari galaksije" i junakinja Marvelove produkcije, šarmantno nosi svoj gotik stajling koji i vama, ako ste smele i hrabre u svojim modnim odabirima, može stajati savršeno u toplim letnjim noćima.

Pom Klementieff

Foto: Profimedia/Capital Pictures / BACKGRID

Video: Za njim žene uzdišu iako je na pragu 7 decenije: Bred Pit oborio s nogu na premijeri u Berlinu

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Kika

    27. jul 2022. | 13:29

    Najlepsi stajling, Seron Stoun, stara garda, uvek sa stilom.

    Podelite komentar