• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dženifer Lopez na svom venčanju nosila je "nešto staro": Šta je značenje ovog običaja

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

U biltenu "On the JLo" otkrila je da je haljina zapravo iz jednog starog filma i da je poseduje godinama, ispunivši tako deo mladenačke tradicije da na venčanju nosi i "nešto staro"

  • 0
Jennifer Lopez Ben Affleck , Dženifer Lopez Ben Aflek

Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su tokom vikenda osvojili internet nakon što su se pojavile vesti da su se venčali u Las Vegasu. Džej Lo je podelila detalje njihove intimne ceremonije putem biltena "On The JLo", uključujući ekskluzivne fotografije nastale tog dana.

Za ovu posebnu priliku glumica i pevačica nosila je zadivljujuću haljinu "Zuhair Murada" koja je zaista učinila da ceo taj dan izgleda još posebnije. Čipkanu venčanicu Dženifer Lopez krasila su gola ramena, dugi rukavi od čipke i srcasti korset preko kog je elegantno padao čipkani veo. Donji deo venčanice je takozvani "sirena" model.

Haljina je inače deo dizajnerske kolekcije za mlade za proleće 2023.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

Pevačica se posle venčanice presvukla u belu haljinu bez rukava sa razigranim plisiranim delom. Haljina sa dugačkom suknjom, teksturom i cvetnim detaljima od žakarda, ugrađenim steznikom i izrezom od dragulja dostizala je cenu od 5.175 dolara.

Naime, ostaje misterija iz kojeg je to "starog filma" Lopez sačuvala haljinu, ali mnogi fanovi i korisnici društvenih mreža sugerišu da je viđena u filmu "Planer venčanja".

U biltenu "On the JLo" otkrila je da je haljina zapravo iz jednog starog filma i da je poseduje godinama, ispunivši tako deo mladenačke tradicije da na venčanju nosi i "nešto staro".

Nekada je "nešto staro" bio siguran način da se odagnaju "zle oči" i zaštite buduća deca koju bi par mogao imati. Ali, u ne tako arhaičnom značenju, "nešto staro" predstavlja i kontinuitet. Savremeni parovi koriste ovo kao priliku da nose sentimentalni komad nakita ili odevni predmet koji ih seća na nešto lepo i sa tim emocijama žele da stupe u brak. Često roditelji nevesti daruju neki komad nakita koji ima veliku porodičnu vrednost.

- Dakle, sa najboljim svedocima koje ste ikada mogli da zamislite, haljinom iz starog filma i sakoom iz Benovog ormana, čitali smo zavete u maloj kapeli i jedno drugome darivali prstenje koje ćemo nositi do kraja života - napisala je.

Lopez je na "Instagramu" objavila najavu venčanja sa slikom iz kreveta pozirajući sa slatkim osmehom. Na fotografiji je pokazala klasičnu burmu i bež manikir u obliku badema.

Aflek je zaprosio Lopez u aprilu 2022, zelenim vereničkim prstenom, bojom koja joj je godinama postala omiljena.

- Uvek kažem da je zelena boja moja srećna boja. Možda se možete setiti određene zelene haljine - objasnila je ona u prethodnom biltenu, aludirajući na svoju "versače" haljinu koju je nosila na dodeli Gremija 2000. godine.

- Shvatila sam da ima mnogo trenutaka u mom životu u kojima su se dešavale neverovatne stvari baš kada sam nosila zeleno.

Par se prvi put verio 2002. godine, dijamantskim prstenom sa retkim ružičastim kamenom. Osvrnula se i na njihovu 20-ogodišnju razdvojenost, a ljubavnu priču je zaokružila je sledećim rečima:

"Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljenja. Upravo ono što smo želeli".

Video: Ako želite dobro da se oznojite bacite se na novi fitnes izazov seksi Džej Lo

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota