• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedna haljina kraljice Leticije koju žene žele u svom ormanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njenu kolekciju haljina možemo opisati samo kao dostojnu modnog divljenja

  • 3
Španija Kraljica Leticija Sport Nagrade Queen Letizia National Sports Awards Foto: Profimedia/ContactoPhoto/Antonio Gutiérrez

Opšte je poznato da, kada je u pitanju kraljevska moda, kraljica Leticija zauzima sam vrhu svih top-lista po svim mogućim kriterijumima. Ona stalno uspeva da iznenadi modne znalce svojom kolekcijom haljina koje možemo opisati samo kao dostojne modnog divljenja.

I ovu nedelju kralj Felipe i kraljica Leticija započeli su svečano, uručenjem Nacionalnih sportskih nagrada za 2019. i 2020. godinu, koje zbog pandemije nisu dodeljene protekle dve godine.

Ova godišnja manifestacija odaje priznanje sportskim ličnostima za doprinos španskoj sportskoj i fizičkoj kulturi, a saziva je Viši savet za sport. I ovaj događaj, kao i mnoge druge, kraljica Leticija ulepšala je svojom elegancijom.

Još jedan izbor koji je napravila po pitanju haljina, dokazuje da ova šarmantna dama ne greši. Ili to ne ume i ima urođen talenta za modu ili joj posvećuje mnogo vremena i pažnje kao u svemu što radi - savršeni rezultati neizostavni.

Ovom prilikom Leticija je ponela haljinu koju žele sve žene u svojim ormarima. Haljina midi dužine je s potpisom dizajnerke iz Sevilje Ane Čerubine.

Krep haljina ima ukršteni dizajn, kratke rukave sa falticama na ramenima, isečena je u struku pomoću dugmeta i ima dubok dekolte. Od nakita je ponela dijamantske miđuše sa crvenim rubinom i prsten dizajnerke Karen Alam, što je doprinelo kompletno elegantnom i sofisticiranom tonu ove savršene haljine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Nena

    1. avgust 2022. | 13:10

    Haljina je lepa ali nije to ništa za padanje u nesvest,svaka druga žena ima isto tako lepu pa možda čak i lepšu haljinu.

    Podelite komentar

  • ana🌺

    21. jul 2022. | 10:56

    Uopste ne zelim haljinu ovu🤗🙏

    Podelite komentar

  • Cale

    21. jul 2022. | 11:46

    Ja bi pre kraljicu i to bez haljine.

    Podelite komentar