• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Monohromatski stil Megan Markl dominira Njujorkom: U crnom kombinezonu diktira eleganciju

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za svoj večernji izgled Megan je odabrala jednobojni kombinezon modne kuće "Gabriela Hearst", sa dekolteom bez bretela i trakama na leđima vezanim u čvor

  • 1
Megan Markl i Princ Hari Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Boravak Megan Markl u Njujorku zadobio je veliku pažnju i ispraćen je od nastupa u Ujedinjenim nacijama, preko susreta sa aktivistkinjom Glorijom Stajnem, i na kraju, do večere sa prijateljima u italijanskom restoranu u pratnji princa Harija.

Za svoj večernji izgled Megan je odabrala jednobojni kombinezon modne kuće "Gabriela Hearst", sa dekolteom bez bretela i trakama na leđima vezanim u čvor. Efektnost ovom kombinezonu, pored nogavica koje su se blago sijale, dao je beli gornji deo u vidu trake. 

Svemu tome Megan Markl je dodala još i "bottega" torbicu i crne lakovane sandale, a kosu je stilizovala u niski rep.

Ovo nije prvi put da je Megan viđena u komadima ove dizajnerke. Još tokom svojih prvih angažmana pri stupanju u kraljevsku porodicu nosila je njene torbe, haljine, sakoe. Dva su osnovna načela rada i proizvodnje brenda "gabriela gearst" - dugoročnost i održivost.

Brend odražava vrednosti u kojima tradicija utiče više od trenda, gde postoji svrha svakog komada, gde je sve u detaljima, objašnjeno je na zvaničnom sajtu.

Pored toga što rado nosi komade ovog brenda, vojvotkinja je poslednjih nekoliko meseci sve više prihvatala monohromatsku paletu. Za pojavljivanje na "Invictus Games" u Hagu u aprilu Megan je nosila niz crno-belih kombinacija, kao što je belo "valentino" odelo, a tokom svoje posete Ujedinjenim nacijama od pre nekoliko dana viđena je u sasvim crnoj kombinaciji koju su činile suknja "pensil" kroja, bluza i salonke.

Video: Ako želite da postanete princeza, pratite ova uputstva

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari