• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bela Hadid zna kako se eksperimentiše sa stilovima: Jahačke čizme i kontrastna kombinacija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hadid je definitivno majstor nespojivih trendova, a to koliki će uticaj ova njena kombinacija imati na žene videćemo na jesen kada eventualno ove čizme i njihove "varijacije na temu" budu u svim radnjama i izlozima

  • 2
Bela Hadid

Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bela Hadid, nekrunisana kraljica krop-topova, izašla je u šetnju Njujorkom noseći crni gornji deo bez rukava preko još jedne bele majice.

Uz maksimalno otkriven stomak, nosila je teksas bermude - takozvani "džort" (od reči "džins" i "šorts") sa parčetom tkanine na pruge. Izgled je upotpunila kaišem modne kuće "Žan Pol Gotje" i "Luj Viton" torbom sa monogramom.

Zanimljiv dodatak jeste to što Bela nije nosila obuću prikladnu za toplotni talas koji vlada Njujorkom, već par crnih "Gotjeovih" čizama za jahanje do kolena sa oštrim četvrtastim vrhom.

Bela Hadid

Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hadid je definitivno majstor nespojivih trendova, a to koliki će uticaj ova njena kombinacija imati na žene videćemo na jesen, kada eventualno ove čizme i njihove "varijacije na temu" budu u svim radnjama i izlozima.

Cela kombinacija izgleda jako moćno i sve je u kontrastu - balon teksas-šorts naspram proporcija Hadidinog sitnog torza, igra desena naspram neutralnih boja, gola koža naspram pokrivene kože, ogromne dugačke čizme naspram golih ruku i stomaka...

Dovoljno je samouverena da rizikuje i sa uklapanjem različitih stilova, a na njoj sve uvek deluje kao da ona zna šta radi - šta god da obuče, poverovaćemo joj da je to trendi. I, što je najvažnije, Hadid ima najvažniji faktor - ona čini da sve izgleda tako lako i bez truda.

A ako vi želite da se usudite da probate ovako nešto, savetujemo da probate za početak neku "manje eksperimentalnu" kombinaciju. Nije neobično videti da se glomazne čizme kombinuju sa ženstvenim komadima, poput cvetnih haljina ili suknji sa tilom, što odaje "urbana balerina" utisak - probajte sa tim u prvim septembarskim danima, ako ne želite da eksperimentišete sa nošenjem čizama po vrućini.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • BASA

    26. jul 2022. | 09:37

    I , tako obučena na plus 50 stepeni ! Šou !

    Podelite komentar

  • 🌻Max

    27. jul 2022. | 13:33

    Strava i uzas!!!!!

    Podelite komentar