• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta obući za prvi sastanak i osećati se kao najbolja verzija sebe

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odabir prave odeće za prvi sastanak ima važnu ulogu kod podizanja samopouzdanja i prirodnog ponašanja

  • 1
cveće, par,ljubav, buket Foto: Pixabay

Prvi sastanci vas mogu činiti nervoznima i uzbuđenima u isto vreme, što sve dovodi do toga da odabir prave odeće ima važnu ulogu kako biste se osećali što samopouzdanije. Kada planirate svoj izgled za prvi sastanak, večiti spojevi koji čine da se osećate dobro su idealna polazna tačka, bilo da su to majica i farmerke, lepa haljina, odgovarajući komplet ili kombinezon.

Kako piše sajt Byride koji se bavi ženskim temama, upadljivi komadi i zabavni dodaci privući će pažnju vašeg partnera i nesumnjivo ostaviti odličan utisak, bilo da se radi o unikatnom kroju, pantalonama sa smelim printom, šarenim štiklama ili neobičnim minđušama.

Možete potpuno da budete bezbrižni sa ležernim komadima, ako je to vaša zona udobnosti. Bele patike su potpuno dozvoljena i savršena kombinacija za ženstvenu haljinu, a isto tako, par pastelnih štikli izgleda neverovatno sa majicom i farmerkama. A, kada govorimo o farmerkama, teksas je definitivno odobren za prvi sastanak. Isprobajte lep top i šarene papuče sa štiklom, sa tzv. ispranim ravnim farmerkama za ležernu atmosferu ili uravnotežite majicu sa bermudama ili elegantnim šortsem opuštenog kroja.

Bez obzira na vaš ukus, evo par predloga za vaš prvi sastanak na nekoj kafi u dvoje, piću, večeri ili na bilo kom drugom mestu za koje se odlučite da uživate u sebi i osobi koja postaje centar vaših interesovanja.

Zanimljiv top i farmerke

Komplet top i duga suknja

Haljina i patike

Pantalone sa printop i body

Elegantna suknja ili pantalone sa topom

Košulja i teksas

Midi haljina i sandale

Šta god da planirate, ne zaboravite da ga na kraju neće osvojiti vaša modna kombinacija kao takva, već ono što što emitujete zahvaljujući toj modnoj kombinaciji koja vam je ulila sigurnost i udobnost da budete to što jeste.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Febo

    4. septembar 2022. | 15:22

    Najbolje dodjes go,odma joj stavis do znanja da zna cemu ima da se nada

    Podelite komentar