• 23

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska Brižit Bardo: Ankica Živković je nova zvezda Telegraf editorijala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ankica je ulepšala novi Telegraf modni editorijal sa Bonatti kolekcijom kupaćih kostima

  • 23

Ankica Živković je zvezda novog Telegraf editorijala. Rođena je 2002. u Kragujevcu, završila je osnovnu baletsku školu “Lujo Davičo”, trenutno studira dva fakulteta, Pravni fakultet i Projektni i inovacioni menadžment za koji je dobila stipendiju na izboru za Miss Srbije od kompanije Miss Yu.

- Uvek sam težila ka tome da budem drugačija i posebna. Neko sam ko više potencira duhovnu lepotu od same fizičke. Volim da kad progovorim ostavim čvrst utisak, zato i vredno radim na sebi. Kad radite na sebi tu uvek ima posla - kaže Ankica.

U septembu ove godine ide na svetski izbor za mis. Kaže da joj je velika čast što ja baš ona izabrana da predstavlja svoju zemlju na svetskom nivou. Takmičenje će se održati u Maleziji. Takođe, do kraja godine očekuje je još jedan svetski izbor koji će se najverovatnije održati u Kini.

- Od svoje dvanaeste godine aktivno se bavim modelingom. Sarađivala sam kako sa domaćim, tako i sa svetskim dizajnerima. Posebno bih izdvojila saradnju sa italijanskim časopisom Vogue - kaže Ankica.

Pored dva fakulteta koja uspešno završava u roku, ima svoju modnu liniju koju je osnovala pre nešto više od dve godine. U njenom ateljeu možete naći elegantne haljine, kao i one za svaki dan, ali i plažni program.

Voli da kaže da je prava svrha života posvetiti ga nečemu što će nas nadživeti.

- Srećno sam zaljubljena daleko od očiju javnosti, to je sve što mogu da kažem u ovom momentu - rekla je Ankica za Telegraf.

Model: Ankica Živković

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Lila

    30. jul 2022. | 09:44

    Devojka koja ima i neku prirodom datu oblinu...dosta nam je kostura i dodataka bilo kakbe vrste. Priroda, prirodi se vracajte. Cure, ne tezite da budete iste kao preslikane naprotiv

    Podelite komentar

  • Milica

    30. jul 2022. | 14:55

    Iz aviona se vidi da je operisana, usta i jagodice. Prirodno puna usta ne daju facu patke i nisu spojena sa nosem, osim kod crnkinja. Sve operisane imaju istu facu.

    Podelite komentar

  • Keljo

    30. jul 2022. | 12:01

    Ko i sve ostale.

    Podelite komentar