• 3
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Umetnica za svega 6 evra napravila repliku čuvene haljine Džona Galijana koju je nosila Kim Kardašijan

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Umetnica iz Londona oslikala haljinu koju je kupila polovnu preko interneta za hiljadu puta jeftiniji iznos od originala koji je kopirala

  • 3
Kim Kardashian Kim Kardašijan Rim haljina i Kate Illustrate Foto: Profimedia/COBRA TEAM / BACKGRID, TikToK/kateillustrate1

Kejt Olivija Moteršo (28) iz Londona postavila je sebi izazov da napravi sopstvenu verziju dizajnerske haljine od 6.000 evra koju je nosila Kim Kardašijan. I uspela je - i to za samo šest evra!

Umetnica je pokrenula TikTok stranicu "Kate Illustrate" na kojoj pratiocima prikazuje svoja umetnička dela. Jedan od njenih poslednjih projekata bio je redizajniranje haljine Džona Galijana koju je nosila Kim Kardašijan na svom putovanju u Rim.

Svilena slip haljina eklektičnog dizajnera, koja se često nosi u krugovima slavnih, kao desen je imala trešnje, leptire i lica.

- Nisam htela da kopiram haljinu, ali sam bila inspirisana da napravim nešto slično - rekla je Kejt: - Volim trešnje, ptice i leptire, ali sam dodala ružičaste cvetove umesto ženskih lica (koja su na originalnoj haljini). Toliko sam zadovoljna ukupnim rezultatom!

@kateillustrate1 Painting Kim K’s $6000 dress!! #fyp #foryou #foryoupage #kimkardashian #galliano #kateillustrate ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Kejt, koja je takođe replicirala haljine koje su nosili drugi članovi klana Kardašijan,  kupila je belu haljinu Missguided za šest evra na Vintedu i koristila je boju za kožu kako bi oslikala detalje.

Umetnica koristi boje za kožne materijale, te je na kraju videa pokazala haljinu koja izgleda zapanjujuće. Nekim fanovima je utisak bio fascinantna, do mere da su izjavili da im se više sviđa Kejtina verzija haljine od samog Galijanovog originala.

- Tako je lepo dobiti ovakvu vrstu priznanja, posebno za nešto u čemu sam uživala tokom stvaralačkog procesa! - iskrena je Kejt.

Prema pisanju Daily Maila, protekle tri godine umetnica je slikala samo na kožnim jaknama i ubrzo je odlučila želi da stvori nešto za sebe. Prvobitno je videla haljinu koju je Kajli Džener ove godine nosila na venčanju Kortni Kardašijan.

- Odlučila sam da to tako želim, izazvala sam sebe da to slikam i kao rezultat dobila sam neverovatnu stvar. Svoju verziju sjajne haljine koju su sada poželele mnoge žene širom sveta! - rekla je Kejt.

Inače, Kejt je diplomirala umetnost i dizajn na Univerzitetu u Lidsu, ali radeći sa strane dok je bila u maloprodaji, stekla je samopouzdanje da prati svoju strast.

- Oduvek sam znala da želim da radim u umetnosti. Na to sam se fokusirala tokom školovanja. Dok sam radila u maloprodaji, počela sam da pravim zidne murale za kupce tokom vikenda. To mi je dalo samopouzdanje da pokrenem "Kate Illustrate" i proširim se na druge oblasti kao što je kaligrafija - objavila je.

Kejt drži časove kaligrafije i umetnosti oslikavnja zidova i prozora na šta je izuzetno ponosna.

Video: Bronzana i plava boja, favoriti ove sezone: Haljine koje su obeležile Met Galu 2022

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Helena

    31. jul 2022. | 11:32

    Iskreno, haljina koju nosi umetnica je mnogo lepsa.

    Podelite komentar

  • BralE

    31. jul 2022. | 12:54

    Ono kad vidiš dobrog nabudzenog Mercedesa, pa onda kupiš jeftino Stojadina i ofarbaš ga u iste boje…

    Podelite komentar

  • BASA

    31. jul 2022. | 11:39

    Ništa novo ! Moda se vraća ! Takvih modela su puni Šoping centri i Pijace !

    Podelite komentar