• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

U jednom danu Kejt Midlton prošetala u dva šortsića i prekršila kraljevski protokol

Vreme čitanja: oko 1 min.

Članovi kraljevske porodice retko se viđaju u šortsevima jer kraljevski protokol od njih zahteva određeni način odevanja

  • 2
Kejt Midlton Foto: Profimedia/Doug Peters / PA Images

Kejt Midlton fotografisana je tokom Igara Komonvelta u dve vrlo interesantne odevne kombinacije koje nisu tipične za vojvotkinju, piše "Express".

U nedelju ujutru vojvotkinja od Kembridža pridružila se britanskom timu na njihovom katamaranu F50 u trci Komonvelta protiv Novog Zelanda.

Kejt se tog jutra pojavila u belom šortsu i plavo-belom džemperu na pruge. Kasnije se presvukla u mornarski šorts i crnu jaknu za jedrenje. Dok joj je beli šorts bio dosta iznad kolena, teget, u koji se kasnije presvukla bio je još kraćeg kroja.

Članovi kraljevske porodice se retko viđaju u šortsevima jer kraljevski protokol od njih zahteva određeni način odevanja.

Ipak Kejt je već nekoliko puta do sada viđena u šortsevima, poslednji put tokom kraljevske turneje na Karibima sa princom Vilijamom.

Kraljevski protokol navodi da članovi kraljevske porodice smeju da nose kratke pantalone samo odgovarajuće dužine dok obavljaju službene dužnosti, a modna pravila nalažu da suknje i šortsevi kraljevskih dama ne smeju da budu kraći od linije iznad kolena.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari