• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Irina Šajk novom kombinacijom prekršila modna pravila: Jedan detalj su svi primetili

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Menekenka je ponovo potvrdila da se ipak najbolje oseća u ležernim modnim izdanjima

  • 0
Irina Šajk Foto: Profimedia/BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA

Irina Šajk je neko ko veoma dobra zna šta je trend i moda i neko ko za bitne događaje uvek izgleda glamurozno i besprekorno. Njen stil čine haljine koje prate liniju tela, visoke potpetice, elegantna frizura i efektna šminka.

Međutim, "iza kamera" i daleko od očiju javnosti, Irina obožava ležernu odeću poput trenerki, dukserica, širokih pantalona i ravne obuće.

Da se najbolje oseća u opuštenim kombinacijama, dokazala je i juče, kada je fotografisana u Njujorku kako se šeta sa svojom majkom Olgom i sestrom Tatjanom.

Iako je većina navikla da se Irina u privatnom životu oblači drugačije nego kada ima javne nastupe, mnogi su komentarisali da je ovaj put ipak preterala.

Naime, čuvena manekenka je obukla crni duks, karirane pantalone koje podsećaju na pidžamu, a ono što su svi primetili su crne mokasine ispod kojih je obula bele čarape, što je prema mišljenju stručnjaka, veliki modni promašaj.

Od modnih dodataka manekenka je stavila futurističke naočare i ponela malu crnu torbu. Puna samopouzdanja hodala je njujorškim ulicama, a činilo se da joj komentari nisu ni važni.

Video: Model Aleksandra Pekarkova: Svakog dana moramo ceniti odakle dolazimo i potičemo

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota