• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trendovi i obavezni jesenji komadi: Detalji koji menjaju sve

Vreme čitanja: oko 2 min.

Koža, blejzeri i bomber jakne su ponovo tu!

  • 0
Jesenja moda

Foto: Shutterstock

Jesen je zvanično u našim mislima i čini se da nam je sve bliža onda kada se vratimo sa godišnjeg odmora. Odbrojavamo dane dok iz ormara ne izvučemo omiljene čizme, pletivo i jakne. Te stvari će uvek biti esencija jeseni, ali sa novim kolekcijama i najprostiji džemperi doživeli su preporod i poboljšanje u vidu krojeva i modernijih boja.

Ako ste razmišljali šta da dodate u korpu za jesen, bez obzira da li želite da napravite dugotrajnu modnu investiciju ili želite da uštedite, ističemo ključne kupovine koje se mogu uklopiti uz svaki budžet.

Odelo ne ide nikuda, ali umesto velikih, kutijastih blejzera koje smo viđali nekoliko sezona, krojenja odela ide u novom pravcu za jesen sa blejzerima koji daju smeli oblik peščanog sata.

Ako postoji sveobuhvatni trend koji će definisati jesen 2022, to je bajkerska estetika. Piste su bile preplavljene smelim izgledom koji se sastojao od kožnih komada. Upadljivi su bili kožni kompleti od glave do pete, sa komadima koji prevazilaze klasičnu moto-jaknu. Ove jeseni umesto kožnih pantalona, razmislite o kupovini kožne maksi haljine!

Već znamo za "IT" komad koji će svi ove sezone nositi uz farmerke i čizme. Bomber jakne su se vratile nakon nekoliko godina pauze i još bolje izgledaju. Zahvaljujući bezbroj kul dizajna iz "Prade", "Versačea" i drugih, jakne koje Kajli Džener nije skidala 2016. ponovo se pojavljuju kao obavezan komad garderobe za jesen. Igrajte se bojama i stikerima, kao i izborom detalja na rukavima i džepovima.

Govoreći o estetici motocikla, moto-čizme su ključna stavka trenda koji ćemo ove jeseni videti svuda. Sa "Balenciaginim" ženstvenim "Le Cagole" čizmama koje utiru put ovoj modi, potražite one koje na sebi imaju puno kopči.

Ako patite što morate da čekate godinu dana kako biste opet obukle omiljenu maksi letnju haljinu, ne brinite - sve što vam treba jeste dobar džemper koji ćete obući preko haljine, sa mrežastim čarapama ili čarapama sa radom ispod.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota