• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Magazin "Vog" odabrao 5 najvećih modnih trendova za predstojeću jesen

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neke odevne komade sigurno već imate u ormanu, pa ćete moći i da ispratite najavljene trendove

  • 0
Modna revija u Sao Paolu

Foto: Tanjug/AP

Britanski "Vog" odabrao je najveće modne trendove koji će se nositi ove jeseni, analizirajući kolekcije poznatih modnih kreatora širom sveta.

1. Bela potkošulja

Bela majica na bretele koja podseća na potkošulju nije rezervisana samo za leto. Poznate modne kuće predlažu je za kombinovanje uz jesenju garderobu, a sjajno se uklapa uz farmerke, pantalone i maksi suknje koje će takođe biti hit ove jeseni.

2. Bomber jakne

Nekad rezervisane samo za pilote koji su ih nosili kako bi se zaštitili od hladnoće, bile su napravljene od kože i krzna. Ipak, sa razvojem modne industrije danas se prave od laganijih materijala i odlično se kombinuju uz odeću koja pripada uličnoj modi.

3. Strukirana odeća

Ove jesni sve će se "vrteti" oko naglašavanja struka. Bilo da je reč o haljinama, bluzama ili sakoima, poželjno je da istaknemo struk garderobom koju nosimo.

4. Dvostruki džemper

Dizajneri ove godine predlažu nekoliko slojeva vunenih komada odeće. Šanel je predstavio setove džempera i suknji, a poručuju da sami možete da se igrate kombinovanjem različitih uzoraka i boja omiljenih vunenih komada.

5. Predugi odevni komadi

Ova jesen rezervisana je za duge suknje, haljine, kapute, jakne i majice. Svidelo vam se to ili ne, pripremite se za haljine čiji se porub vuče po zemlji i bluze sa dugim rukavima koji čak prekrivaju šake.

Video: Najveći modni i lifestyle događaj na ovim prostorima: My Global Fashion Awards

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota