• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rijanino postporođajno izdanje: Ne odriče se "oversized" mode

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokazala je ovaj izgled više puta, kao na primer kada je nakon objavljivanja trudnoće

  • 1
Rihanna, ASAP Rocky

Foto: Profimedia/BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA

Možda nas je iznenadila u trudnoći, ali svi smo jedva čekali da vidimo na čemu će bazirati svoj stajling nakon rođenja deteta.

U petak veče, za večeru sa Asap Rokijem - ocem njenog deteta, Rijana je izabrala sebi svojstvenu "oversized" majicu i predimenzionirane čizme od antilopa u kombinciji sa mini-suknjom od izlizanog teksasa.

Dajući kompletnom izgledu šarenilo, Rijana je nosila svoje stvari u zelenoj torbici od zmijske kože.

Narukvice su joj visile sa zglobova, a na levoj ruci je nosila nekoliko prstena. Rijanine pune usne bile su obojene u tamno, višnjevocrveno, a lice joj je krasilo primetno ružičasto rumenilo.

Znate šta je dobra stvar kod ogromnih majica? Mogu biti i haljine. Pa, bar je to ono što nam Rijana pokazuje u poslednje vreme, ali ovoga puta tu je i suknja i uz nju, na Rijani, ne možemo da zamislimo bilo šta drugo sem čizmi preko kolena.

Pokazala je ovaj izgled više puta, kao na primer kada je nakon objavljivanja trudnoće na Instagramu podelila niz slika svog najnovijeg izdanja, koje je uključivalo par veoma dramatičnih čizama. Smeđe kožne opuštene čizme imale su visoku štiklu i dosezale su sve do njenih bokova, podižući trend čizama iznad kolena na sledeći nivo - i to bukvalno!

Ostaje samo da zaključimo da se Rijanina izdanja sada kada je postala mama neće drastično razlikovati od onih koje je nosila tokom trudnoće i u kojima se osećala svojom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Yo

    14. avgust 2022. | 12:18

    Što bi rekla ona pesma "džaba vam novci moji sinovci"...

    Podelite komentar