• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Paris Hilton zna da je motiv leptira ponovo u modi: Letnja haljina koja će vas oduševiti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modni dodaci su ovu kombinaciju učinili još lepšom

  • 0
Paris Hilton

Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Odeća i aksesoari sa motivima leptira najveću ekspanziju doživeli su devedesetih godina prošlog veka, kada je poznata pevačica Britni Spirs leptire nosila na skoro svakom odevnom predmetu.

Na radost mnogih, motiv leptira se vratio na velika vrata i krasi skoro svaki odevni komad i predmet. Paris Hilton je poznata kao neko ko verno prati modne trendove, a to je dokazala i belom haljinom koja je ukrašena brojnim šarenim leptirima.

Manekenka i naslednica hotelskog carstva je trenutno na odmoru na italijanskom ostrvu Kapri i ne propušta priliku da prošeta u najmodernijoj odeći. Paris je objavila seriju fotografija kako pozira na jahti i šeta gradom, a ono što su svi primetili je haljina sa motivom leptira koju je nosila.

Paris Hilton

Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Dugu letnju haljinu Paris je kombinovala sa kratkim belim prslukom i teget espadrilama. Od modnih dodataka ponela je ogrlicu, sunčane naočare, maramu koju je stavila umesto rajfa i belu torbu.

Međutim, ono što je malo ko primetio je to da je Paris u kosu stavila nekoliko šnalica u obliku leptira, te je ovu kombinaciju učinila još lepšom.

Paris Hilton

Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota