• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cvetne haljine kao večita modna inspiracija: Svetske zvezde ih nose u svim prilikama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haljine sa cvetnim desenima pružaju neiscrpnu inspiraciju i mogu se nositi tokom čitavog leta

  • 0
Haljina, lepa žena, šešir, devojka Foto: Shutterstock

Cvetni desen na haljinama nije revolucionarno otkriće, jer ove haljine skoro da nikada nisu izašle iz mode. One su svakog leta omiljen modni izbor mnogih dama, jer u zavisnosti od toga da li žele da budu romantične, zanosne, elegantne ili opuštene u određenom trenutku, ove haljine im to zasigurno i pouzdano mogu pružiti, i to bez greške.

Kako piše Vogue, ovoga leta više nego ikad, u cvetnim desenima na haljinama pojavio se poseban, slikarski kvalitet koji izgleda kao da je inspirisan impresionističkom erom. Očigledno su dizajneri bili inspirisani delima velikih slikara poput Kloda Monea ili pejzažima Pjera-Ogista Renoara želeći da postignu efekat romantične, ali moderne siluete koja impresionira i ženu čini samopouzdanom i slobodnom u svojim izborima i odlukama.

Tako i poznate dame širom sveta iz sezone u sezonu ne odolevaju ovoj modnoj inspiraciji i dokazuju da se cvetne haljine mogu nositi u najrazličitijim prilikama.

Jer, mogućnosti su neograničene i pružaju slobodu u kombinovanju sa ostalim modim aksesoarima, te se tako na raznim dešavanjima kojima su prisustvovale mogla videti čitava plejada cvetnih desena haljina različitih dužina, materijala, maštovitih kombinacija sa dodatnim ukrasima, čipkama ili volanima, što sve ukupno ovaj modni trend čini neodoljivim i šarmantnim.

Pogledajte u galeriji neke od poznatih dama u haljinama cvetnih desena u različitim prilikama, koje i vama mogu polužiti kao inspiracija za savršen izgled do kraja leta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota