• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Satenska haljina za savršenu figuru: Po receptu Viktorije Bekam

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Victoria Beckham Printskrin: Instagram/victoriabeckham

Viktorija Bekam u satenskoj ljubičastoj haljini iz sopstvene kolekcije izazvala je buru reakcija na "Instagram" stranici koja je posvećena predstavljanju njenog brenda.

Ova 48-godišnja modna kreatorka pratioce je oduševila svojom vitkom i zategnutom figurom, ali je istovremeno najavila izlazak u prodaju novog "kajl liner ajlajnera".

Svilene slip haljine postaju zaštitni znak i etiketa brenda Viktorije Bekam. Do sada je Viktorija nosila maksi haljinu sa kami kaišem u nekoliko različitih boja, ali je sjajn efekat postigla baš ovom ljubičastom bojom!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Naravno, budući da je šef svoje kompanije, ona može da najavi najnovije i najekskluzivnije dizajne i detalje svakog modela pre noge se pojave u javnosti. Baš takav je i ovaj, koji uz adekvatan nakit i omiljeni parfem čini kompletnu pripremu za izlazak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Bivša Spajs devojka je svoju modnu marku pokrenula 2008. sa malom kolekcijom haljina, ali se poslednjih dana tvrdi da brend posluje sa velikim gubicima.

Skoro je otkriveno, prenosi "Daily mail", da se neki Viktorijini proizvodi prodaju sa velikim popustom, a jedna haljina je snižena za skoro 1.300 funti. Od svojih malih početaka, Viktorijin brend je brzo prerastao u širok asortiman koji sada uključuje tašne, kapute, cipele i dodatke.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota