• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U susret kraljevskom venčanju u Jordanu: Kraljica Ranija blista u bajkovitoj toaleti, pojmu elegancije

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez obzira na uvreženo mišljenje da crne haljine na svadbama nisu preporučljive, nakon ovog izdanja kraljice Ranije postaće modni hit

  • 1
Kraljica Ranija, kraljica jordana Queen Rania Foto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jordanska kraljica Ranija dobija novu ćerku. Pre nekoliko dana na svom "Instagram" profilu lepa kraljica pozdravila je Rajvu Al Saif, verenicu svog sina, prestolonaslednika Huseina, i poželela joj dobrodošlicu u porodicu.

Deleći svoju fotografiju sa svojom budućom snajom, kraljica je napisala: „Uzbuđena sam što ću poželeti dobrodošlicu mojoj trećoj ćerki, Al Huseinovoj budućoj nevesti, Rajvi, u porodicu! Tako smo srećni zbog vas oboje.”

Za samu veridbu kraljica Ranija je svesno odabrala svedenu crnu dugu haljinu sa visokim izrezom, koja ne samo što joj je dala potrebnu dozu zrelosti i elegancije na ovom važnom događaju, već i blistavost i energičnost koja se savršeno uklopila uz njen temperament i celokupnu figuru.

Kako piše porta "Gettotext", bez obzira na uvreženo mišljenje da crne haljine na svadbama nisu preporučljive, nakon ovog izdanja kraljice Ranije (51) one su i te kako dozvoljene! Odlučujući faktor su zapravo blistavi detalji od tri velika cvetna elementa od kamenčića, koji crnom klasiku daju dodatnu dozu uzbuđenja. Od tuge nema ni traga!

Inače, ova lepa i obrazovana žena, Njeno veličanstvo kraljica Ranija Al Abdulah međunarodna je zagovornica ljudskih prava, čiji se rad fokusira na obrazovanje, međukulturalni dijalog i pronalaženje inovativnih rešenja za najveće svetske izazove.

Pored toga što veoma vodi računa o svom izgledu, kroz negu i zdravu ishranu, i bez greške bira svaku odevnu kombinaciju prilikom javnih predstavljanja, kraljica Ranija je veoma posvećena supruga Njegovog veličanstva kralja Abdulaha II i majka četvoro dece i naporno radi na poboljšanju života Jordanaca podržavajući napore da se stvore mogućnosti za njihov napredak. Pasionirani je zagovornik obrazovanja i bori se za to da se svoj deci u svetu omogući pristup kvalitetnom školovanju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Marko

    23. avgust 2022. | 09:23

    Au kakva lepa zena i to jos u tim godinama. Zadivljen sam

    Podelite komentar