• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je ovo najbolji modni savet za muškarce koji ste ikad čuli?

Vreme čitanja: oko 2 min.

5 odela, 3 košulje i 75 različitih kombinacija

  • 0
Steve Harvey Foto: Instagram/iamsteveharveytv

Brend Stiva Harvija jednostavno ne bi bio isti bez estetike "oštrog" odela po kojima je i postao poznat tokom svoje karijere duže od tri decenije. Njemu je prepoznatljiv izgled doneo dosta novca tokom godina.

Njegov kolega iz emisije "Kings of Comedy" D. L. Hjuli prvobitno nije bio obožavatelj formalne estetike. Harvi je jednom prilikom podelio svoj odgovor na Hjulijevu odbojnost prema trodelnoj uniformi.

Voditelj "Family Feud-a" objasnio je da mu je majka prvo usadila da svaka žena voli dobro obučenog muškarca. Dodao je da je ovaj savet preneo Hjuliju, Sedriku Zabavljaču i pokojnom Berniju Meku. Ipak, jedna osoba kojoj to nije bilo baš drago je Hjuli, a Harvi je podelio sa javnošću svoj urnebesni odgovor kada ga je kolega zamolio da mu objasni svoju veliku opsesijom odelom.

- Prve godine kada smo radili "Kraljeve komedije", oni nisu nosili odela, ja sam bio jedini koji ih je oblačio - rekao je publici i objasnio:

- D.L. je govorio: "Čoveče, zašto stalno nosiš odelo?" Ja ne znam drugačije, odgovorio sam mu. Ljudima koji plaćaju sav ovaj novac da bi nas videli mogli bismo da damo i nešto u šta će gledati. Dođavola, mi nismo slatki. Kraljevi komedije nisu bili "lepa" grupa. Bili smo smešni, ali nismo bili privlačni. Samo to moraš da znaš. Ako nisi sladak, nisi sladak. Samo moraš da nekako to i postaneš - objasnio je voditelj.

Još jedna njegova izjava, koja je zapravo savet mnogim muškarcima tiče se količine i boje odela koju svaki muškarac mora da ima.

- Prvo odelo koje treba kupiti jeste crno. Crno odelo se slaže uz sve. Svaki muškarac mora da poseduje crno odelo. Nakon što nabavite crno odelo, ovo su boje koje morate dodatno imati. Dakle crna, potom tamnoplava, siva, braon i bež.

Potom svoj orman nadograđujete sledećim stvarima: dve bele košulje, dve kremaste košulje i dve svetloplave. Sa ovim komadima možete napraviti 75 kombinacija, jer svaki donji deo ide sa bilo kojim od ovih gornjih. Ostaje vam još samo da nabavite kravate sa zanimljivim printovima i vi ste spremni za bilo koji događaj, u bilo koje vreme, a na vama je samo kako ćete ih kombinovati - koje boje i da li ćete nositi samo košulji ili i sako preko.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota