• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odobrili supermodeli: Kupaći kostim kao odevni komad

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Điđi i Bela postavljaju trendove

  • 0
Điđi Hadid

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Najtraženiji komad letnje garderobe je savršen kupaći kostim, a mnogobrojne svetske zvezde i supermodeli dokazuju da kupaći kostimi nisu namenjeni samo letnjim vrelim danima koje provodimo na plaži uz koktele, već da on može biti komad u koji se isplati investirati kako bi mogao da se nosi i dalje.

Điđi Hadid prva je katapultirala ovaj trend još u maju.

Romantični, ultraženstveni, sentimentalni i senzualni tonovi ubrzo su postali obavezni za leto. Điđi je svoj jednodelni komad uparila sa farmerkama sa niskim strukom i košuljom koja ima samo kragnu i rukave.

Zatim, njena sestra Bela Hadid je dokazala da je stilizovanje kupaćih kostima za ulicu, a ne za plažu, najnoviji "must-have" izgled tako što je obukla sličan komad za jedan dan tokom Kanskog filmskog festivala.

Ona je na trenutak odustala od svoje klasične estetike i svoj izgled upotpunila plisiranom krem mini suknjom.

Emili Ratajkovski je takođe vrlo rado prihvatila i ovaj trend odlučivši se da nosi komad iz svoje "Inamorata" kolekcije. Uparila ga je slično kao Bela, sa kargo mikrosuknjom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Madison Bir, koja doživljava promenu stila, čak je dokazala da su kupaći kostimi prikladni za scenu, noseći dva tankini kompleta avangardne australijske modne kuće "Emili Vatson" na jednom muzičkom festivalu.

Inspirisani izgledom supermodela, iskoristite nadolazeću prijatnu temperaturu i svoj omiljeni jednodelni komad pretvorite u bodi koji ćete nositi ispod omiljenih košulja i sakoa.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota