• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bela Hadid zna kako se nosi niski struk: Da li prihvatiti ili izbeći ovaj trend?

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Manekenka je primećena u više navrata u suknjama sa izuzetno niskim strukom, kaiševima preko bokova i visokim čizmama

  • 0
Gigi Hadid, Bella Hadid

Foto: Profimedia/splash / SplashNews.com / Splash

Sestre Hadid su prisustvovale teniskom meču na US Openu kako bi podržale svoju drugaricu Serenu Vilijams, koja je na kraju meča i odnela pobedu. Supermodeli Điđi i Bela Hadid pridružile su se na tribinama glumcima Zendaji i Džaredu Letu, bivšoj alpskoj skijašici Lindzi Von i legendi golfa Tajgeru Vudsu.

Điđi (27) nosila je crveni kombinezon sa izrezima, dok je Bela (25) ostala verna retro kombinacijama, belom zakopčanom duksu i kargo-suknji sa niskim strukom.

Ako vam je bio potreban još neki vid ubeđenja da se Y2K (2000-e) stil vratio, onda ga ne tražite dalje od svakodnevnih izdanja Bele Hadid. Manekenka je primećena u više navrata u suknjama sa izuzetno niskim strukom, kaiševima preko bokova i visokim čizmama.

Sada svi znamo da je Bela spremna da ovaj trend prenese i na jesenju modu sa duksevima i rolkama. Ipak, jasno je da neki žele da nizak struk ostane zauvek tamo odakle se i vratio, jer kako ga, zaboga kombinovati?

Dozvolite da vaša mini-mini suknja bude glavni komad, a slojevitim nadograđivanjem kombinacije bićete sigurnije dok nosite niski struk. Majica bez rukava, košulja i obavezni "oversized" blejzer mogu da promene ceo utisak. Pošto će vaša suknjica otkriti dosta, razmislite o tome kakvu siluetu želite da kreirate. Čizme vam tu mogu pomoći, a kako se to radi, niko ne zna bolje od Bele.

Je l' mi to vidimo grejače na njoj? Hvata li ikoga nostalgija za vremenom kada smo pratili seriju "Un passo adelante"?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota