• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Catsuits" kombinezoni nisu rezervisani samo za Hale Beri: Žena-mačka izdanje nosila je i Grejs Keli

Vreme čitanja: oko 2 min.

Budite zakopčane od glave do pete dok tkanina "grli" vaše obline

  • 0
Kim Kardashian Foto: Profimedia/@TheHapaBlonde / SplashNews.com / Splash

"Catsuit" kombinezoni odavno nisu rezervisani samo za superheroine, a to nam već neko vreme dokazuju slavne trendseterke. Raspon detalja kreće se od čipke i štrasa do jednobojnih modela i najjednostavnijih krojeva.

Prva asocijacija na "catsuit" je i sama žena-mačka, čuvena Hale Beri koja je ovim trendom eksperimentisala još krajem prošle godine. U pripijenom kombinezonu sa štrasom, dubokim dekolteom, rajsfešlusima na gležnjevima i prugastim detaljima pokazala je kako se to radi.

Zašto volimo ovaj komad?

Jednodelni komad koji naglašava vašu siluetu, a da u isto vreme izgleda i seksepilno bez pokazivanja kože - to je dovoljan razlog da počnemo da istražujemo kakav komad bi nam najbolje mogao pristajati i u kojoj boji.

Budite zakopčane od glave do pete dok tkanina "grli" vaše obline. Ovaj kombinezon je evoluiralo iz atletskog trikoa, a poznate ličnosti su poželela da ga uvrste u redovnu modu upravo od debitovanja "Žena-mačka" stripa još davne 1940. Nakon toga se u njemu na filmu pojavila Grejs Keli.

Konačno, devedesetih godina, legendarni modni dizajneri, uključujući Terija Muglera prepoznali su ovaj komad kao neophodnost za svoje nove kolekcije, a danas na "Instagramu" pre nego na pistama vidimo da je našao mesta u ormarima slavnih glumca, pevačica i influenserki.

Gledano sa praktične strane, svesni smo da ovaj komad je sve samo ne praktičan (kada želimo da ga skinemo), ali one najjednostavnije modele možete kombinovati uz apsolutno bilo koji predimenzionirani blejzer, obuću i aksesoare, bilo da želite elegantu, profesionalnu ili svakodnevnu kombinaciju.

Ko ga je prisvojio?

Saradnja Kim Kardašijan sa "Balensijagom" je posebno poznata po ovim kombinezonima u više boja, a najpoznatije fotografije jesu one na kojima vidimo Kim u drečavoroze i bledoroze kombinezonu.

Sigurno ste čuli za Bijonseinu "Ivy Park X Adidas" kampanju? Jedan od zapaženijih komada bio je baš "catsuit".

U slučaju Kendal Džener desila se fuzija ovog modnog komada i materijala koji je osetljiv na toplotu.

A Kardi Bi i Megan Di Stelion ga često nose i privatno i na nastupima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota