• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drugo veče Filmskog festivala u Veneciji: Ove 3 dame su dominirale

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sinoć je Venecija odisala glamurom

  • 1
Filmski festival u Veneciji 2022 Foto:Tanjug/AP

Drugo veče Filmskog festivala u Veneciji, koje je održano sinoć, bilo je rezervisano za premijeru filma "Bardo" reditelja Alehandra Gonsalesa Injaritua, kojeg je na crvenom tepihu pratila porodica.

Pored toga što je poznat po predstavljanju najvećih svetskih talenata iz sveta filma, ovaj festival je čuven i po crvenom tepihu koji poznate ličnosti ne zaobilaze  za isticanje ekstravagantnog stila i pokazivanje svojih neverovatnih kombinacija kao iz bajke.

U toku sinoćne večeri, tri dive su se pokazale u punom sjaju. 

Prva na listi je čuvena Džulijen Mur. Prisutne je oduševila i prve večeri, a odlučila je da isto uradi i sinoć. Glumica je obukla dugu crnu haljinu sa dubokim V-izrezom. Njen dekolte je krasila prelepa dijamanstska ogrlica, a ispod haljine su se nazirale crne štikle sa visokom platformom.

Filmski festival u Veneciji 2022. Foto:Tanjug/AP

Druga na listi je brazilska manekenka Alesandra Ambrozio, koja se pojavila u dugoj haljini sirena-kroja, sa top-izrezom i naglašenim dekolteom. Ono što njen stajling čini posebnim jesu perje i dragulji, koji su naglasili sve čari haljine. 

Poslednja, ali ne i manje važna dama koja je zablistala na crvenom tepihu je glumica Tesa Tompson, koja je na festival došla obučena sva u crveno. Njena haljina je bila istovremeno i kapuljača i plašt, te je na ovaj način izrazila svoju kreativnost. Nosila je crvene hulahopke, štikle i torbicu u istoj boji.

Filmski festival u Veneciji 2022. Foto:Tanjug/AP

Koji stajling vam se najviše dopada? Podelite s nama u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari