• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

I Paris Hilton je eksperimentisala na svom venčanju: Kako vam se čini ideja o pink venčanici?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon večanica boje breskve i šampanjca mlade se sve više odlučuju da izaberu drečavije nijanse

  • 1
Paris Hilton Foto: Profimedia/APEX / MEGA / The Mega Agency

Ovih dana neveste se odriču tradicionalnih belih venčanica i govore "da" ružičastim haljinama zbog kojih se osećaju "osnaženo, seksi i ženstveno". Nešto smelije, modernije, drugačije, ženstvenije, seksepilnije - to je pravac u kom mlade žele da idu ubuduće.

Ružičasta boja predstavlja nevinost, ličnost nalik na dete, svežinu, čistoću, ljubav, dobro zdravlje i dobar život. Takođe se može nositi da pokaže koketniju stranu ličnosti, piše "Vowsbridal".

Pred kraj prošle godine udala se Paris Hilton, a njena druga venčanica je izgledala baš onako kako biste i zamišljali da će bogata naslednica i ljubiteljka glam života izgledati. Ništa čudno, budući da je Paris Hilton celog života bila oličenje "barbiecore" stila.

Cela njena pojava je bila tako glam da je u drugim devojkama probudila želju za eksperimentisanjem i potragu za venčanicom koja će reprezentovati jedan deo njihove ličnosti.

Fotografije sa venčanja prikazuju mladu u haljinu dizajnerki Alise i Olivije od jarkoružičastog tila sa zaslepljujućim mrežastim gornjim delom, zajedno sa porubom koji razdvaja mini prednji deo od maksi zadnjeg dela. Paris je izgled poentirala festivalskim ružičastim naočarima za sunce u obliku srca, odgovarajućim velom i parom go-go čizama sa platformom.

Postoji mnogo razloga zbog kojih bi mlade više volele haljinu ružičaste boje. Ova boja ima tendenciju da dopuni širi spektar tonova kože od većine nijansi bele. Ukoliko želite da izgledate najbolje moguće na fotografijama koje ovekovečavaju vaše venčanje, odabir haljine u boji koja odgovara vašem tenu i ne čini da izgledate "isprano" je jako važan.

Setićemo se i 2000-ih, kada su mlade neretko birale šampanj boju ili boju breskve. Dakle nije neobično zaobići tradiciju. 

Može se slobodno zaključiti da su se stvari nakon i tokom pandemije promenile i na ovom polju. Otkazano venčanje, rezakazivanje, mere koje ograničavaju broj gostiju i još mnogo toga dovode mladence do zaključka da razne peripetije na kraju krajeva i nisu neophodne, a kako bi nešto skromnije venčanje bilo što autentičnije, nije neobično videti mladu koja želi da venčanica bude pre svega savršenog kroja, a potom i neobična i što efektnija.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • dasa

    7. septembar 2022. | 10:23

    Čini mi se cirkuski

    Podelite komentar