• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove dame su pokazale da je klasika uvek u modi: Sve četiri su blistale u jednostavnim crnim haljinama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Elegantno, ženstveno i prelepo

  • 0
Filmski festival u Veneciji 2022. Foto:Tanjug/AP

Filmski festival u Veneciji sija od glamura, lukuza i ekstravagantnih stajlinga koje ćemo moći da vidimo u narednih nekoliko dana.

Dok se jedne dame trude da ponesu što čudnije i glamoroznije toalete, druge biraju klasiku i eleganciju. Sigurni smo da ste čuli savet modnih stručnjaka da svaka žena u ormaru mora da ima crnu haljinu, a ove dame to i dokazuju.

Ana Katerina Antoneći, Džulijen Mur, Sara Seriozo i Penelope Kruz odlučile su da ponesu jednostavne crne haljine i pokažu da je klasika još uvek u modi.

Penelope Kruz je obukla dugu crnu haljinu čiji donji deo krase cvetovi ukrašeni cirkonima. Gornji deo haljine je poput korseta, te je savršeno naglasio glumičine obline.

Glumica Džulijen Mur nijedno veče nije izneverila publiku svojim stajlingom. Ona je zaista ove godine pokazala koliko stila i ukusa poseduje kada je u pitanju moda.

Džulijen je obukla dugu šljokičavu crnu haljinu čiji gornji deo krasi mašna, a središnji deo dugmad. Obula je visoke štikle i stavila prelepu ogrlicu koja je "začinila" ceo stajling.

Filmski festival u Veneciji 2022. Foto:Tanjug/AP

Ana Katerina Antoneći je obukla dugu satensku crnu haljinu koja se na sredini veže, te je na ovaj način naglasila struk. Kako bi "razbila" crnu boju, ona je ponela torbu u zemljanim tonovima koju krase krugovi u raznim nijansama.

Filmski festival u Veneciji 2022. Foto:Tanjug/AP

Sara Seriozo ponela je prelepu svetlucavu crnu haljinu. Gornji deo haljine je napravljen kao rolka, a modni stručnjaci su oduševljeni time kako taoleta savršena pada u stilu haljina koje su nosile grčke boginje.

Filmski festival u Veneciji 2022. Foto:Tanjug/AP

Sara je ponela zanimljiv nakit, odnosno, njene uši su bile ukrašene mnoštvom minđuša, a svi su primetili i prelepu dijamantsku narukvicu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota