• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dame koje su obeležile život i karijeru Džordža Klunija: Amal Kluni i Džulija Roberts su pojam stila

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glamuroznom paru Džordžu i Amal Kluni pridružila se glumica sa najlepšim osmehom

  • 0
Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney Foto: Tanjug/AP

Prijateljstvo između Džulije Roberts i Džordža Klunija jedno je od najslađih i najpoznatijih u Holivudu. Glumci se poznaju decenijama, zajedno su glumili u više filmova, a sada, nakon 20 godina, ponovo glume u romantičnoj komediji pod nazivom "Ticket to Paradise". Prisustvovali su londonskoj premijeri.

Džordž Kluni i Džulija Roberts su prijatelji decenijama; zajedno su radili na "Oušanovih jedanaest" (2001), "Oušanovih dvanaest" (2004) i "Money Monster" (2016), a Džulija je izjavila kako se raduje povratku romantičnom žanru rekavši da "voli da se smeje i da bude zabavna".

Njih dvoje imaju poseban odnos koji je Džuliji i pomogao tokom snimanja filma u Australiji, gde je provela dosta vremena daleko od svoje porodice. Da joj povratak u žanr koji joj najbolje leži jako prijao, dalo se primetiti i sinoć na crvenom tepihu.

Džordž Kluni na premijeru je stigao ruku pod ruku sa svojom ljupkom suprugom Amal, a oboje su se obradovali kada su ugledali Džuliju. Glumac (61) odavao je sofisticiranost dok je pozirao u tamnoplavom trodelnom odelu i beloj košulji sa otvorenim kragnom.

Amal je u London donela dašak starog Holivuda pojavivši se u zadivljujućoj haljini boje mente ukrašene svetlucavim perlicama. Haljina je pratila liniju tela i naglasila njenu figuru. Njene tamne vlasi stilizovane su u holivudske glamurozne lokne, a svoj izgled upotpunila je klasičnim crvenim ružem i dijamantskim visećim minđušama.

Zgodnom paru se ubrzo pridružila i jednako raskošno obučena Džulija.

Glumica (54) odisala je elegancijom u crnoj haljini brenda "aleksander mekvin", sa izvezenim srcima i inicijalima. Preko haljina obukla je skraćeni crni blejzer i stilizovala svoju prepoznatljivu riđu kosu u opuštene talase.

Glumica se ovim izdanjem izdvojila zbog izvezenih detalja na haljini. Pažljiviji pogled na njenu haljinu, međutim, otkriva da su grafiti prilično značajni: označavaju važne ljude i datume u njenom životu.

Na primer, "JR+DM" označava njene inicijale i inicijale njenog supruga Danijela Modera, a 2002. godina je godina kada su se venčali. "HD" su inicijali Džulijinog i Danijelovog najmlađeg sina, Henrija Danijela, dok "H+P+H" označava svako od prvih inicijala njihove dece: Hazel, Fineus i Henri. Konačno, 2004. godina je godina kada su rođeni njeni blizanci Hazel i Fineus, dok je 2007. rođen Henri.

Radnja filma "Ticket to Paradise" prati razvedeni par koji dolazi na Bali na venčanje svoje ćerke. Njihova ćerka Lili (koju glumi Kejtlin Dever) upoznaje ljubav svog života na poslediplomskom izletu na Bali, a njeni roditelji putuju kako bi je odgovorili od ideje o udaji. Međutim, sudeći po trejleru, izgleda kao da se putovanje Džulije i Džordža da spasu svoju ćerku završava kao putovanje koje rezultira rešavanjem njihovih međusobnih problema.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota