• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana de Armas na premijeri filma "Blonde": Odabirom haljine i detaljima odala počast holivudskoj divi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za crveni tepih glumica je odabrala roze "luj viton" haljinu koja podseća na jedan od najupečatljivijih izgleda Merilin Monro

  • 0
Ana De Armas

Foto:Tanjug/AP

Glumica Ana de Armas svojski se potrudila da verodostojno predstavi lik i delo Merilin Monro u filmu "Blonde", koji je premijerno prikazan sinoć na Venecijanskom filmskom festivalu.

Film je debitovao uz 14-minutne ovacije, najduže od svih filmova prikazanih na festivalu, inače poznatom po dugim aplauzima. Na snimku koji je snimio "Deadline", de Armas je viđena kako briše suze i grli svog partnera, Adriena Brodija koji je hvalio njen izvanredan nastup. Tu se našao i čuveni Bred Pit, producent filma, koji je takođe ukazao čast glavnoj glumici i celoj glumačkoj ekipi.

- I ovo sam rekao mnogo puta, znate prvog dana snimanja, otišao sam kući sa osećajem strahopoštovanja što sam imao privilegiju da zapravo radim sa Merilin Monro - priseća se zvezda "Pijaniste".

- Nije da sam umoran, ali radim mnogo godina, radio sam ceo svoj život i veoma retko mogu da kažem da me je neko preneo u neko drugo vreme i mesto.

Kubansko-španska glumica glumi Merilin Monro u biografskom filmu, adaptiranom po istoimenom romanu Džojs Kerol Outs, zajedno sa oskarovcem Brodijem koji igra trećeg muža holivudske ikone - Artura Milera.

Za crveni tepih glumica je odabrala roze "luj viton" haljinu koja podseća na jedan od najupečatljivijih izgleda Merilin Monro.

Sa dubokim dekolteom i uzdignutom plisiranom suknjom, haljina je po stilu bila slična legendarnoj beloj haljini koju je holivudska bomba sa platinastom kosom nosila u filmu "The Seven Year Itch" iz 1955.

U međuvremenu, činilo se da ružičasta nijansa odaje počast filmu iz 1953. "Gentlemen Prefer Blondes", a de Armas takođe asocira na pesmu "Diamonds are a girl's best friend" svojim izborom aksesoara.

"Žar-ptica" ogrlicu brenda "mesika" koja sadrži petokaratni rezani kamen u sredini i 100 "markiza" rezanih dijamanata koji formiraju "krila", uparila je sa jednako svetlucavom dijamantskom narukvicom od istog zlatara.

Prethodnog da Ana de Armas je odala počast preminuloj glumici i svoji izdanjem u mornarskom nautičkom "vitonovom" blejzeru uparenom sa kratkim šortsem visokog struka - Merlinkinom omiljenom odevnom komadu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota