• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glamurozno slavlje 30. rođendana: Žurku Karli Klos uveličale su Irina Šajk, Ešli Grejem i Kejt Hadson

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uvek glamurozna Karli Klos proslavila je rođendan nakon mesec dana

  • 0
Karlie Kloss žurka Foto: Profimedia/Felipe Ramales/SplashNews.com/Splash

Supermodel Karli Klos izgledala je senzacionalno u dekoltiranoj zlatnoj mini-haljini na proslavi svog 30. rođendana sa drugaricama Irinom Šajk, Kejt Hadson, Kristi Tarlington i drugima.

Ona je prošlog meseca napunila 30, ali svojim prijateljima sa holivudske A-liste je tek sada priredila fantastičnu zabavu.

Sve oči su bile uprte u Karli dok je stizala na zabavu u svetlucavoj haljini koja grli figuru sa dubokim V-izrezom i parom crnih visokih potpetica. Karli Klos uvek odiše glamurom i elegancijom, a njen najnoviji modni odabir nije bio izuzetak!

Supermodel se odlučila za haljinu Aleksandera Vauthera. Dizajnera vole svi, od Rijane do Kendal Džener i šire, tako da nije iznenađujuće što i Karli ima njegov komad u svom ormaru! Ukrašena staklenim perlama, ovu haljinu krase oštro skrojena ramena i asimetrični rub.

Njeni talasasti smeđi pramenove bili su skupljeni u elegantan visoki konjski rep, a lice joj je krasila glamuroza šminka.

Njenom slavlju se pridružila i Irina Šajk pojavivši se u crnoj suknji koja pokriva butine, ali dovoljno pokazuje njene zategnute noge. Trend koji povremeno viđamo jeste nošenje sandala na kratke čarape, što je upravo učinila Šajk.

Još jedna poznata manekenka uveličala je Karlino slavlje. Ešli Grejem se odlučila za biciklistični proziran kombinezon sa leopard printom, a Kejt Hadson je evocirala uspomene na svima dobro poznatu romantičnu komediju "Kako izgubiti dečka za 10 dana", pojavivši se u žutoj slip haljini. Svi su primetili ovaj detalj kao i vrtoglave trenutno popularne žute platforme.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota