• 5

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve dame, dve crne haljine: Kejt i Megan zajedno posle kraljičine smrti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Govorkanja oko diskutabilnih porodičnih odnosa ovoga puta ostala su po strani; poštovanje i ljubav prema preminuloj kraljici ujedinili su sve članove kraljevske porodice

  • 5

U zamku Vindzor sve je u znaku sećanja na kraljicu Elizabetu. Tim povodom okupili su se i princ i princeza od Velsa Kejt i Vilijam, sa princom Harijem i njegovom suprugom Megan Markl. Govorkanja oko diskutabilnih porodičnih odnosa ovoga puta ostala su po strani; poštovanje i ljubav prema preminuloj kraljici ujedinili su sve članove kraljevske porodice.

Kraljičini unuci sa svojim suprugama pokazali su solidarnost sa narodom koji ispraća svog monarha koji je najduže vladao, a u službi toga bio je i svaki stilski detalj Kejt Midlton i Megan Markl čijim se odevnim kombinacijama uvek posvećuje velika pažnja.

Ove dve pripadnice kraljevske porodice opredelile su se za haljine dužine ispod kolena, naravno, crne, vrlo svedene, shodno prilici.

Kejt Midlton obukla je užu haljinu dugih rukava, koju je pratio i crni kaiš. Princeza od Velsa je uparila haljinu sa prozirnim crnim hulahopkama i crnim štiklama.

U veoma sličnoj odevnoj kombinaciji svečanosti u zamku Vindzor prisustvovala je i Megan Markl. Ponela je dužu haljinu kratkih rukava, koja se blagi širila u donjem delu.

Bele biserne minđuše bile su kontrast crnom i one su unele dodatnu eleganciju i svečanost u pojavu princeze od Velsa, dok su pramenovi iza uha sklonjene kose Megan Markl otkrivali dijamantski nakit.

Bio je to dan kada su ove dve dame svojim ponašanjem i odevanjem bile ujedinjene u poštovanju uspomene na voljenu kraljicu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • DARKO 100%

    11. septembar 2022. | 10:35

    Sad kad pocnu posle da se krljaju oko testamenta ,kao u maratoncima😉

    Podelite komentar

  • Mrav

    11. septembar 2022. | 11:02

    Smrt babe kao modna revija, čerupanje, podela paruština itd.

    Podelite komentar

  • Marina

    11. septembar 2022. | 11:20

    A izašli da vide cveće..... e svašta

    Podelite komentar