• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sofija Šašić: Ljubav prema fotomodelingu uspešno balansira sa vođenjem sopstvenog brenda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Elegantna večernja haljina u nesvakidašnjem izdanju

  • 0
Sofija Šašić

Foto: Mina Dišljenković

Sofija Šašić je mlada preduzetnica, osnivačica brenda odeće, koja se bavi se i modelingom. Pred objektivom Mine Dišljenković pokazala je svoje umeće koje je sticala tokom deset godina pohađanja škole za talente u oblasti manekenstva.

U razgovoru sa nama otkrila je da se odmalena time bavi, da sebe ne vidi kao manekenku na pisti, već da se bolje snalazi ispred kamere. Njen izbor, pored preduzetništva je definitivni fotomodeling, te ne čudi i činjenica da pozira i u svojima "street style" kreacijama.

Brend je najpre odisao mladalačkom energijom, a inovacije su dovele do toga da sada komunicira sa znatno širom ciljnom grupom.

Otkrila nam je da ne ide u teretanu, da ima svoj režim ishrane koji uspeva da ispoštuje i pored dvanaestočasovnog radnog vremena, a besprekornu figuru pokazala je u kreaciji Olivere Šiljegović koja na izuzetan način ističe žensku lepotu.

- Budući da je preduzetnički život izazovan i nepredvidiv i da zapravo nemate radno vreme, i ne čudi da pored toga nemam vremena za hobi, ali ljubav prema poslu mi je dovoljna da sve izdržim bez muke i da na to i ne gledam kao na obavezu - kaže Sofija. 

Pre samog snimanja vratila se puna utisaka iz Istanbula, za koji kaže da je definitivno njen omiljeni grad, ali i da tamo može videti u budućnosti svoj život i karijeru.

(Model: Sofija Šašić; Foto: Mina Dishlenkovich @moshicreative; Make up: Jovana Marković; Hair: Dimitrije Vokić; Stajling: Vuk Vuković; Haljina: Olivera Šiljegović)

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota