• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dostojanstvena i u žalosti: Kejt Midlton besprekoran stajling obogatila detaljem pokojne kraljice

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Kejt Midlton

Foto: Profimedia/James Whatling / The Mega Agency

Princeza od Velsa Kejt Midlton i u radostoi i u tuzi zna kako jedna princeza treba da izgleda. Odmerena u ponašanju i u oblačenju, smatra se i modnom naslednicom kraljice Elizabete II i princeze Dajane. Budnim okom prati se svaki njen korak i nakon smrti voljene kraljice, a ona svaki deo protokola besprekorno realizuje.

Prilikom prusustvovanja odavanju počast pokojnoj kraljici Elizabeti II u Sandringamu, gde je kraljica imala imanje, princeza od Velsa izgledala je vrlo prefinjeno midi crnoj plisiranoj haljini, preko koje je elegantno padao tanji kaput iste dužine.

Crne cipele i crna torba pratile su njen modni izbor, a ono što se posebno isticalo u crnoj kombinaciji bile su bele, bisrene minđiuše, koje su pripadale kraljici lično.

Ove minđuše su reminiscencija na par dijamantskih i bisernih minđuša koje je kraljica Marija dala kao venčani poklon Elizabeti II 1947.

Minđuše su nošene tokom srebrnog jubileja Njenog veličanstva 1977. godine, a Midlton ih je pozajmila na istorijskom putovanju u Holandiju 2016,  svom prvom samostalnom putovanju u inostranstvo, prenosi "Pagesix.com".

Uz značajne bisere, princeza od Velsa nosila je dijamantski krstić, koji je naglasio svečanost trenutka sećanja na kraljicu Elizabetu II.

 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota