• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica jesenje mode: Midi kožna suknja za svakodnevna izdanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klasične suknje zamenite kožnim različitih krojeva

  • 0
Kožna suknja Foto: Shutterstock

Između godišnjih doba, kada je previše toplo za veliki kaput, ali dovoljno hladno za nanošenje slojeva odeće, obično gledamo u stvari u ormaru i zaključujemo da nemamo šta da obučemo. Međutim, postoji jedan odevni predmet koji svi sada možemo da nosimo a da se smrzavamo ili se ne "kuvamo".

Midi-suknje, koje padaju ispod kolena, mogu se nositi tokom jeseni sa čizmama, patikama i mokasinama, a uvek se možemo igrati džemperima i krupnim šalovima.

Kada tražite najnovije trendove sezone, piste nisu jedino mesto za pronalaženje inspiracije za odeću. Ulični stil poznatih podjednako je inspirativan i takođe govori o tome šta nam se to sprema. Od vrhunskih trendova sa Nedelje mode u Njujorku 2022, nismo mogli a da ne primetimo niz elegantnih kožnih sukanja.

Šlic koji se proteže duž cevanice ili spreda nije iznenađenje, s obzirom na to da su za jesen 2022. mnogi dizajneri rekreirali uglađenost silueta iz 1950-ih. Nošene u uličnom stilu ove sezone, kožne midi-suknje koje smo primetili imaju niz silueta, od pensil sukanja i onih A-kroja do modernih plisiranih. Šta god da nosite gore, kožna suknja će igrati glavnu ulogu, tako da se ne libite da uložite u onu od najbolje kože ili u bolju repliku.

Pensil suknja je sinonim za kancelarijsko odevanje, pa zašto je ne biste digle na viši nivo izborom kožne varijante? Pensil suknja visokog struka od kroko kože, duboke čizme i fini kardigan učiniće vaš poslovni izgled veoma šik varijantom.

Plisirana suknja od veštačke kože predivno ističe ženstvenost, ako su vam dosadile satenske.

Ovo su naši predlozi neophodnih modela.

Dubok šlic

Plisirana verzija

Sjajno se slažu i sa patikama

Teksas jakna je vaš najbolji jesenji izbor za kombinovanje

Kroko koža

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota