• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ciao Kim" je naziv saradnje Kardašijanke i čuvenog brenda: Retro komadi po njenom izboru

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kolekcija "Kim Kardashian x Dolce & Gabbana" spremna je da osvoji mlađe modne fanatike

  • 0
Dolce & Gabbana revija

Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan je nova muza Stefana Gabane i Domenika Dolčea, pa je njoj pripala čast da stvori kolekciju koju čini 85 komada pažljivo biranih od svih onih koji su se prodavali između 1987. i 2007. godine. Ova ekstravagancija je nazvana "Ciao Kim", a rezultirala je modernizovanim verzijama vintidž komada.

Svaki komad iz kolekcije bio je ukorenjen u prošlosti, ali ima novo ruho današnjice. Vidljiva bela pravougaona etiketa koja je bila prikačena za svaki komad označavala je iz koje godine on i potiče.

Nedostajali su cvetni printovi i smele boje koje su postale noviji potpis brenda - modeli su nosili uglavnom crne, bele i srebrne komade sa prepoznatljivim ukrasima od čipke, kristala i leopard printom, dok se u pozadini prikazivao crno-beli video Kim Kardašijan kako jede špagete. Revija je otvorena uz dramatične zvuke škljocanja paparaco kamera i uzvike "Volimo te, Kim".

Modni trag Kim Kardašijan se prožimao kroz čitavu kolekciju, od džins komada, superzategnutih korseta i "KIM" ogrlica koje su krasile vratove manekenki. Velovi i uglavnom crna paleta boja bili su prikladan odraz osećaja žalosti koji je definisao ovu modnu sezonu, nakon smrti kraljice Elizabete II.

Kardašijani obožavaju "Dolče i Gabanu" što je jasno i objašnjeno više puta u njihovom rijaliti šou - "U korak sa Kardašijanima". Venčanje Kortni Kardašijan ranije ove godine čak je održano u "Dolče i Gabana" vili u Portofinu. Za svadbene svečanosti, Kim je sve svoje sestre obukla u komade iz svoje lične D&G kolekcije, koju je gradila otkako je sa svojim stilistom pre mnogo godina napravila listu sa više od 100 retro komada.

Dok brendovi kao što su "Prada" i "Fendi" nestrpljivo kopaju po sopstvenim arhivama u potrazi za inspiracijom za nove kolekcije, ovo je prvi put da je neka modna kuća odala takvo direktno poštovanje svojim najboljim prošlim kreacijama.

Kolekcija "Kim Kardashian x Dolce & Gabbana" spremna je da osvoji mlađe modne fanatike.

Sama Kim Kardašijan nije prošetala pistom kao deo revije, ali se posle finala pojavila iza paravana u blistavoj crnoj haljini, pored dizajnera Domenika Dolčea i Stefana Gabane.

Modna kuća je saradnju sa Kim Kardašijan najavila tek nekoliko dana pre revije, otkrivajući svoju najnoviju reklamnu kampanju koja prikazuje zvezdu u punom italijanskom glamuru sa ledenoplavom kosom i crnom čipkanom haljinom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota