• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kreator Stefan Ðoković nakon uspeha u Dubaiju, Milanu i Parizu otvorio vrata svog ateljea u Beogradu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvaranje ateljea je bila svojevrsna najava za reviju i izložbu fotografija koja će se održati 6. oktobra u tržnom centru Galerija

  • 0
Nova kolekcija Stefana Đokovića

Foto ATA stars

Nova kolekcija Stefana Ðokovića od sada ima svoje mesto za sve one dame koje žele da je vide uživo i isprobaju svaki pažljivo dizajnirani komad. Glamur sa svetskih modnih pista je stigao na Dorćol i ima svoj kutak čiji enterijer je zamišljen kao oaza za sve ljubitelje mode.

Upravo na tom mestu se prave haljine po meri i baš tamo se vode mali modni razgovori i rađaju nove ideje sa poznatim dizajnerom Ðokovićem. Na otvaranju su bile Stefanove dugogodišnje saradnice i muze iz javnog života prestonice koje često biraju baš njegove modele za svoje bitne prilike.

U nekada vrlo popularnoj ulici koja je dobila nadimak Silikonska dolina pojavile su se voditeljke Ana Pendić, Tijana Stoisavljević, Irina Radović, Bojana Ristivojević, Snežana Dakić, manekenka Tamara Nikolić, mlada i perspektiva pevačica Zorja kao i Milan Nikolić, Jana Dačović i mnogih drugi koji su nesebično podržali novi poduhvat Stefana Ðokovića.

Otvaranje ateljea je bila svojevrsna najava za reviju i izložbu fotografija koja će se održati 6. oktobra u najpopularnijem tržnom centru Galerija u Beogradu na vodi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota