• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Kako Venera u vama diktira modne trendove: Sve o stilu svetskih zvezda

Vreme čitanja: oko 5 min.

S obzirom na to da Venera kontroliše ljubav, oblačenje u skladu sa tim karakteristikama je u suštini stilizovanje najatraktivnije verzije sebe

  • 0
Nedelja mode u Njujorku

Foto: Tanjug/AP

U doba kada i internet i astrologija uplivavaju u sve segmente našeg života, ima smisla da je "TikTok" pronašao način da to iskombinuje. Poslednji modni trend je inspirisan našim ličnim astrološkim položajem, odnosno našom Venerom.

Pristalice ovog trenda kažu da on može da otključa vaš pravi potencijal - i stilski i šire.

- Vaš položaj Venere može da utiče na vaše vrednosti, odnose, lični ukus, estetiku i sadrži božansku žensku energiju - kaže za ELLE Australia Džanel Palibrk, astrološki entuzijasta.

Vaše postavljanje Venere je ključno jer planeta određuje vaš jezik ljubavi i utiče na to kako izražavate naklonost i šta vas privlači. Dakle, "TikTok" sugeriše da oblačenje prema vašem položaju Venere neće samo uskladiti vašu energiju sa kosmičkom energijom, već može i manifestovati vaše namere i učiniti vas poželjnijim.

Iako i modu i astrologiju mnogi smatraju neozbiljnom razonodom, oblačenje zasnovano na položajima u natalnoj karti, posebno na vašem vladajućem položaju Venere, poseduje sposobnost da otključate potencijal i privučete one oko sebe.

S obzirom na to da Venera kontroliše ljubav, oblačenje u skladu sa tim karakteristikama je u suštini stilizovanje najatraktivnije verzije sebe.

Venera u Ovnu

Ova Venera može prebrzo da oda svoja osećanja i da preuzme inicijativu u vezi, kaže astrološkinja Nataša Veber. Mnoge glamurozne zvezde starog holivuda poput Odri Hepbern, Merilin Monro i Elizabet Tejlor imaju Veneru u Ovnu, pa je saveta da se odlučite za nešto klasično, bezvremensko, malo divlje, ali podjednako elegantno da odražava vaše strastvene kvalitete.

Kako se ispostavilo, Venera Keri Bredšo je navodno u Ovnu, sa svojim snažnim siluetama i eklektičnim osećajem za stil koji simbolizuje znakove romantične snage.

Sara Džesika Parker, Keri Bredšo, Seks i grad

Foto: Profimedia

Venera u Biku

Venera u Biku ceni stabilnost u vezi i neće se opustiti dok ne stekne utisak da u određenom odnosu postoji stabilnost i poverenje. Điđi Hadid je najprepoznatljiviji Bik, pa ako mislite da su stilske karakteristike položaja Venere možda slične, (udobno, domaće i meko), potpuno ste u pravu. Predstavnici stila slavnih koje bi trebalo modno oponašati su Lejton Mister i Šer.

Gigi Hadid, Điđi Hadid

Foto: Profimedia/Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash

Venera u Blizancima

Kao jedan od najneshvaćenijih znakova, Blizanci se ne dopadaju baš svima zbog svog često dihotomnog ponašanja.

Ali na sreću Venere u Blizancima, ovaj položaj je poznat po njihovom koketnom ponašanju.

- Slobodna komunikacija je neophodna za ovu postavku Venere, intelektualna stimulacija je deo privlačnosti o kojoj se ne može pregovarati - dodaje Veber.

Blizanci mogu da unesu senzualne elemente u sportske i snažne siluete za vrhunski moćni izgled.

Venera u Raku

Za znak koji je hronično potcenjen zahvaljujući svojim empatičnim i emocionalnim karakteristikama, Venera u Raku je zapravo jedan od najmoćnijih položaja.

Razmislite o mekim starinskim siluetama, neutralnim bojama, romantičnim teksturama i ženstvenoj estetici.

Venera u Lavu

Lavovi mogu imati reputaciju da su materijalisti, egocentrični (iako su u centru pažnje) i da dominiraju, ali postavljanje Venere u Lavu samo će uzvisiti pozitivne kvalitete znaka.

- Kada je vaš plasman na Veneri, to je kao da je svet vaša publika, a vi ste zvezda - objašnjava Palibrk.

Dakle, umesto da se oblačite stidljivo ili skromno, prihvatite smelost u svakom smislu. Sa stilom poznatih dama kao što su Kajli Džener i Dua Lipa nećete pogrešiti.

Kajli Džener

Foto: Profimedia/TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency

Venera u Devici

Kako Veber objašnjava, ova Venera je hiperkritična, ne samo prema drugima već i prema sebi, tako da je deo njihovog iskustva da nauče umetnost samoljublja.

- Mogu imati poteškoća da se zaljube i prepuste snazi svojih osećanja - dodaje Palibrk.

Dakle, ako imate Veneru u Devici, odlučite se za utilitaran pristup oblačenju i investirajte u bezvremenske i klasične komade koje možete nositi iz sezonu u sezonu.

Venera u Vagi

- Ako Venera vlada u Vagi, imaćete oštro oko za dizajn i moći ćete da mešate i kombinujete materijale kako biste kreirali prelepe kombinacije. Takođe ćete više voleti dizajnerske u odnosu na druge brendove koji mogu učiniti da izgledate materijalistički, ali ste daleko od toga - objašnjava Palibrk.

Veber takođe dodaje da je ova Venera suštinski romantičar, ovi ljudi su uglađeni, harizmatični i izuzetno šarmantni. Oni napreduju u mirnim i harmoničnim vezama.

Venera u Vagi može otključati svoj veći potencijal i privući ljubav oslanjajući se na romantičnu i meku stranu svoje ličnosti. Tekstura i boja su najvažniji za postizanje ovoga, pa potražite komade koji balansiraju i tamne i svetle elemente.

Venera u Škorpiji

Još jedan vodeni znak! Veber objašnjava da škorpionska Venera ima "ozloglašenu reputaciju osvetoljubivih, ljubomornih i sumnjičavih", ali da su takođe "ludo strastvene, zaštitničke i lojalne".

Stoga potražite oštre komade koji mogu da istaknu vašu čvrstu spoljašnjost na način koji je magnetičan i koji vas privlači. Razmislite o stilu Alekse Demi, na primer. Jedan od načina da se to uradi je uparivanje predmeta koji se ne moraju nužno slagati. Igrajte se spojem nespojivog.

Alexa Demie

Foto: Profimedia/SplashNews.com / Splash

Venera u Strelcu

Ova Venera treba da traži funkcionalne i praktične komade koje dalje nadograđuje dodacima po želji. Stil Hejli Biber je savršen primer za ovo: sportski, ali podjednako seksi.

Ovu Veneru privlači odeća koja se može ublažiti romantičnim detaljima, poput kargo pantalona sa korzetom ili bomber jakne u kombinaciji sa mini suknjom.

Na ovaj način ćete biti u skladu sa svojom "uvek u pokretu" stranom.

Hailey Bieber

Foto: Profimedia/Backgrid USA/Stoianov-spot / BACKGRID

Venera u Jarcu

Jarčevi vole staru školu i "beznapornu" eleganciju. Jarčevi često mogu da zauzmu malo ozbiljan i logičan pristup oblačenju, tako da će se investicioni komadi koji se mogu nadograditi i stilizovati na bezbroj različitih načina, dopasti Veneri u Jarcu.

Venera u Vodoliji

Palibrk objašnjava da će Venera u Vodoliji na ljubav gledati kao na zabavnu i uzbudljivu poteru, uvek želeći nešto uzbudljivo. Potrebna im je nova energija ili iskustvo da bi se osećali ispunjeno. Potražite smele šare, neobične stilove i komade koji možda nisu uobičajeni i za svakodnevno nošenje.

Venera u Ribama

Kao poslednji znak Zodijaka, Ribe nastoje da se povežu sa srodnom dušom kako bi završile nedovršeni karmički posao, objašnjava Veber.

Venera Ribe voli da voli i da bude zaljubljena, tako da je za ovaj znak ključan pristup oblačenju koja je namenjen romantičnim sastancima. Odaberite romantične komade kao što je haljina za plesni podijum, suknje od tila ili bilo šta sa cvetnim printom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota