• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Điđi i Bela ukrale šou na reviji Viktorije Bekam: Ambiciozno, senzualno i dramatično

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolekcija za proleće/leto 2023

  • 0
Viktorija Bekam revija Bela Hadid i Gigi Điđi Hadid

Foto: Profimedia/SplashNews.com/Splash

Viktorija Bekam osvojila je modne skeptike u Njujorku i Londonu, a dodatno pokazala svoje umeće na poslednjoj reviji u prestonici stila.

"Pariz je krajnji san", rekla je Bekam pre revije za sezonu proleće/leto 2023 priređene u baroknoj crkvi Val de Gras.

Dizajnerka je za svoj debi u Parizu odabrala tihi glamur. Bekam veruje da njena mušterija želi ono što ona sama želi - "seksi haljinu koju je lako nositi".

- Pre godinu dana nismo bili u poziciji da pravimo šou. Morali smo da napravimo potpuno novi tim. Kao nezavisni brend, proći kroz pandemiju i biti ovde, biti prihvaćen od francuske modne zajednice, to je zaista velika stvar.

Bekamov francuski modni debi bio je ambiciozno, dramatično i prilično senzualno iskustvo, koje je dovoljno govorilo o njenom uzbuđenju za modu.

Điđi Hadid i sestra Bela su ukrale šou kada su se pojavile na pisti. Điđi Hadid je prošetala u šik crnom blejzeru bez grudnjaka uparenog sa pantalonama sa belom štraftom u pojasu. Blejzer je skrojen tako da se sve svodi na otkrivanje nagon tela. U međuvremenu, Bela je modelirala neverovatnu zelenu haljinu iz najnovije kolekcije nekadašnje Spajsice koja je grlila svaki centimetar njene izvajane figure.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota