• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrivamo vam glavni modni trik ove jeseni

Vreme čitanja: oko 2 min.

Leto je zvanično gotovo, vaš godišnji odmor je završen i morate da se vratite na posao

  • 0
Nataša Bekvalac Extreme Intimo Foto: Extreme Intimo

Ako radite u firmi gde je potrebno da se oblačite na određen način (biznis ili smart kežual), pitate se kako posle širokih haljina, laganih majica, lanenih košulja i tankih pantalona ući u odeću prihvatljivu za vaše radno okruženje. Teško, znamo. Ipak, postoji jedan trik kako da se osećate udobno u toj odeći i mi ćemo vam ga ovde otkriti.

Šta je zajedničko za jesenje kolekcije najvećih modnih brendova? Opuštene udobne modne kreacije. Deluje kao da se modna industrija konačno smilovala i ove jeseni dala prednost udobnosti. Ako malo obratite pažnju, primetićete da je street look odneo pobedu na svim poljima, tako da je prihvatljiv na brančevima, u noćnim izlascima, izložbama, pozorištu, ali i na poslu.

Možda ste se do sad oblačili smart kežual i mislili da je to najveći nivo opuštenosti koji smete da iznesete na poslu. Bilo kako bilo, ova jesen donosi revoluciju i ide nivo iznad, "level up". Važno je samo na pravi način da iskombinujete par modnih detalja i kolege će vas proglasiti modnom ikonom.

Nataša Bekvalac Extreme Intimo Foto: Extreme Intimo

Modni kreatori su rekli "Da" širokim jednobojnim pamučnim duksevima u svim situacijama. Zato ga slobodno obucite na posao, samo na njega stavite neki broš, na primer. Ili ga iskombinujte sa ešarpom. Ono na šta treba da obratite pažnju je da na duksu ne bude jako upadljiv logo ili naziv brenda. Poželjno je da to bude duks bez ikakvog teksta ili printa. Uz njega ove jeseni idealno idu pantalone na ivicu. Znamo, zvuči krajnje neobično, ali probajte i pogledajte se u ogledalu. "Neobično" postaje zanimljivo, smelo i cool, zar ne? I ne zaboravite da stavite broš, ešarpu ili neupadljive minđuše, koji će poslati poruku "Nisam zalutala, znam gde sam."

Takođe, bez ustručavanja obucite pamučne helanke i oversized džemper. U kombinaciji sa štiklama, mokasinama, dubokim čizmama ili martinkama, vi ste spremni da zakoračite u kanc, a da vas niko ne gleda čudno. Jednostavno, to je sada "in" i vi pratite trendove. I evo još jednog saveta – pogledajte najnoviju Extreme Intimo kolekciju, možda dobijete još neke ideje.

Stil oblačenja odaje i određeni stav, govori o karakteru. Tako da nemojte da brinete ako se jedino vi tako oblačite na poslu. Uskoro će i drugi krenuti vašim "fashion yes yes" stopama, a o vama će misliti da ste hrabri i slobodni.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota