• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Savršene modne kombinacije za koktel-žurku: Izgledajte glamurozno, osećajte se udobno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li bi trebalo da se odlučite za nešto šareno ili da se držite neutralnih tonova?

  • 0

Pozivnica je u ruci, a vi još uvek tražite ideje o tome šta da obučete na koktel zabavu. Smete li da nosite mini-haljinu ili je to modna greška?

Smišljanje kako se obući za koktel-žurku može biti izazovno. Nekada su postojala jasna pravila. Na primer, dame su nosile suknje do kolena sa rukavicama. Ali moderan život je postao sve ležerniji, a modni stil za koktel-žurke se poprilično promenio.

U videu na početku teksta želeli smo da izgledamo glamurozno, a u isto vreme udobno - pa kome da se obratimo ako ne našem dragom L'Amour fashion? Možda ćete biti pozvani na dnevni događaj i u tom slučaju ćete želeti da razmislite o nečemu manje formalnom, u svetlijim bojama i udobnijem od večernje odeće. Imamo rešenje i za te trenutke.

Da li bi trebalo da se odlučite za nešto šareno ili da se držite neutralnih tonova?

Ima dosta toga za navigaciju kada je u pitanju kodeks oblačenja za koktele. Predstavljamo vam četiri najbolje modne kombinacije za koktel-žurke koje će vam pomoći da odaberet pravi stajling za poziv za slavlje.

Koktel-odeća se obično očekuje za večernje kakvi su vereničke ili maturske zabave, humanitarne večeri. Trebalo bi da uzmete u obzir da li se radi o zatvorenom ili otvorenom prostoru, na travnatim ili drvenim podovima, a pošto se ovakvi događaji odvijaju uveče, želećete da proverite i temperaturu.

Oblačenje za koktel-veče je zabavna prilika. Kada birate svoju odeću, zapamtite da je, tradicionalno, koktel-odeća srećna sredina između ležerne dnevne odeće i raskošne večernje odeće. Koktel odeća za žene to odražava u svojoj jednostavnosti, gracioznosti, eleganciji i stilu.

Pogledajte video na početku teksta i pronađite svoju idealnu kombinaciju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota